Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Atrageti atentia clientilor cu display-ul subtire si versatil Samsung SH37R

Samsung Widescreen 16:4.5 stretched display SH37R

 

  • Oferiti o vizibilitate excelenta 24/7 prin intermediul unui panou non-glare cu luminozitate de 700 de niti in orice conditii de iluminare
  • Permiteti flexibilitatea afisajului si personalizati continutul de la portrait la landscape

 

Maximizati spatiul si optimizati continutul

 

In ziua de astazi semnalizarea digitala trebuie sa fie versatila si rentabila, punand accent pe maximizarea eficientei spatiului. Display-urile Samsung SHR cu ecran de 16:4.5 ofera capacitatea de a comunica eficient informatiile in spatii mici si inguste.

 

 

Oferiti imagini clare in diferite conditii de iluminare

 

Ecranele Samsung SHR furnizeaza imagini vibrante, realiste, oferind o experienta vizuala de neegalat. Cu niveluri de luminozitate de pana la 700 niti, aceste afisaje ofera cele mai clare si mai bogate imagini, indiferent de conditiile de iluminare.

 

 

Maximizati implicarea spectatorului intr-un spatiu minim

 

Ecranele Samsung SHR au un profil subtire, cu o adancime de numai 44,8 mm, care va permite sa maximizati spatiul disponibil.

 

 

Solutie puternica, all-in-one

 

SSSP este o solutie all-in-one care simplifica instalarea si intretinerea. Cu Tizen 4.0, intreprinderile se pot bucura de o dezvoltare usoara cu mai multe formate si standarde web si protectie securizata.

 

 

Personalizati continutul de la portrait la landscape

 

Ecranele Samsung SHR ofera capacitate de pivotare impreuna cu software-ul de rotire a imaginilor care poate schimba orientarea imaginii de la portrait la landscape pentru o mai mare flexibilitate a afisajului.

 

 

Conectati in serie mai multe display-uri

 

Datorita noutatii relative a UHD in setarile de afisare comerciale, afisajele SHR ofera in prezent suport pentru streamingul UHD. Cu continut la rezolutie UHD pe mai multe display-uri, posibil cu ajutorul conexiunii in serie, utilizatorii pot transmite mesaje atractive cu o claritate extraordinara pentru un impact mai mare.

 

 

Oferim solutie FIDS completa (hardware + software).
Platforma FIDS este dezvoltata si implementata de RomAudioVideo.