Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Seifuri hoteliere by Hotel Preffered – Siguranta Garantata

Seifurile Hotel Preffered asigura spatiul necesar pentru depozitarea obiectelor de valoare ale clientilor, fiind disponibile in trei dimeniuni – 15”, 17” si 19”.

 

Seiful de 15” ofera spațiul necesar pentru calatorii moderni, cazati in camere mai mici. Cu spatiu pentru o tableta, acest seif asigura stocarea obiectelor importante atunci cand spatiul este limitat. Dimensiuni (L x A x I): 35,5 x 26,0 x 19,0 cm.

Seiful de 17”  asigura tot spatiul necesar calatorilor cu o cantitate mai mare de obiecte de valoare. Potrivit pentru obiecte mari si laptop-uri cu dimensiuni de calatorie, acest seif dispune, de asemnea, de o multime de spatii suplimentare pentru posete mici si orice alte echipamente digitale importante pe care oaspetii ar putea dori sa le depoziteze. Dimensiuni (L x A x I): 42 x 37  x 20 cm.

Seiful de 19” asigura tot spatiul necesar pentru depozitarea obiectelor de valoare de dimensiuni mai mari, cum ar fi un laptop, genti de marime medie si alte obiecte de valoare. Dimensiuni (L x A x I): 49 x 26  x 20 cm.

 

Caracteristici principale

 

Inteligenta

 

Functia Event Audit Trail va inregistra identitatea completa a ultimilor 199 de utilizatori autorizati. Important este faptul ca aceasta functie inregistreaza atat deschiderea, cat si inchiderea usii de siguranta, oferind informatiile de care aveti nevoie in cazul unui furt.

 

Rezistenta

 

Cele doua suruburi din otel cu diametrul de 20 mm sunt actionate de un sistem de blocare automat, care siguranteaza o usa din otel laminat la rece cu grosimea de 5 mm. Este la fel de puternic precum arata!

 

Puterea

Cu hardware-ul de instalare inviolabil, ofera securitate suplimentara prin faptul ca actioneaza, in primul rand si cel mai important, ca un antifurt.

 

 

Pentru mai multe detalii sau oferta de pret ne puteti contacta la numarul de telefon +40 373 550 217 sau utilizand formularul de CONTACT.