Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Sistem de ticketing si Digital Signage Intevi – pentru continut captivant in orice moment

Continut relevant in orice moment cu Intevi Digital Poster 

 

Ce este Intevi Digital Poster?

 

 

Continut pe intregul ecran

 

Intevi Digital Posters afișează continut pe intregul ecran. Acesta ar putea fi un slideshow animat, continut video sau imagini statice – aproape orice tip de continut media.

 

Layout-uri unice

 

Intevi poate crea layout-uri unice pentru nevoile companiei tale, pentru a reflecta mai bine mesajul pe care vrei sa il transmiti. Aceste layout-uri nu numai ca iti consolideaza marca, ci fac si continutul mai placut din punct de vedere estetic.

 

Continut inteligent

 

Intevi Digital Poster poate afisa, de asemenea, continut live / inteligent, cum ar fi feed-urile twitter, vremea si data pentru a mentine un layout usor de actualizat. Acest lucru inseamna continut proaspat in mod constant.

 

 

Solutie – Sistem de ticketing si Digital Signage Intevi

 

Muzeul Victoria si Albert (V&A) a ales Intevi pentru a transforma viziunea unui sistem digital de ticketing la scara mare si a unui video wall in realitate. Rezultatul este elegant, unic si, mai ales, ofera vizitatorilor o experienta extraordinar de simplificata pe masura ce intra in cladire.

 

Video Wall versatil si atragator

 

La intrarea in V&A, atentia vizitatorilor este atrasa de un video wall mare, cu o lungime de aproape 10 metri si o inaltime de 70 cm, alcatuit din opt ecrane consecutive de 55”.

 

Ecranele, sustinute de un suport facut la comanda si montate in spatele unui geam securizat cu touch film interactiv aplicat, plutesc la un unghi de 45 de grade, fiind usor de accesat de catre vizitatori.

 

Cele opt ecrane, fiecare echipat cu un cititor de cipuri si pinuri si o imprimanta, pot functiona fie separat, ca ecrane de vanzare, fie la unison, ca un video wall mare, care poate afisa continut video sau materiale promotionale pe intreaga lungime.