Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Sisteme audio de exterior, difuzoare de gradina, sauna si piscina

A inceput sezonul in care ne dorim sa petrecem cat mai mult timp in aer liber pentru a ne bucura de soare si flori. O masa cu prietenii, in gradina frumos amenajata, poate fi completata cu muzica ambientala buna.

 

 

Inainte de a achizitiona un sistem audio pentru exterior, trebuie sa va hotarati ce suprafata doriti sa sonorizati.

 

Cel mai important este locul in care va petreceti cea mai mare parte a timpului: terasa acoperita sau bucataria de vara. Foarte importante sunt si zonele in care aveti activitati ocazionale: spatiile verzi/ gazonul, aleile, zona de gratar, zona din jurul piscinei, sauna si piscina.

 

Iata cateva optiuni care va vor permite sa va bucurati de melodiile preferate in timp ce va relaxati pe terasa, in gradina sau langa piscina:

 

Pentru terasa puteti alege difuzoarele din seria WX de la Audac, difuzoarele profesionale din seriile F-1000 si F-2000 de la Toa Electronics sau difuzoarele din seria WLC de la Optimus.

 

 

Pentru sonorizarea spatiului din jurul piscinei sau chiar a piscinei puteti alege difuzoarele in forma de ghivece de flori de la Rockustics sau difuzorul subacvatic AQUA-30 de la DNH.

 

Planter este un difuzor coaxial atractiv in forma de ghiveci, potrivit oricarei gradini si poate fi montat pe terasa, pe ponton sau in jurul piscinei. AQUA-30 este un difuzor subacvatic (IP68) cu putere de 30W/8Ω. Se poate instala in piscine cu adancimea cuprinsa intre 0,5 m – 2 m.

 

Pentru gradina, sunt disponibile boxe in forma de roca, de nuca de cocos, ingropate in pamant sau de decor.

 

AER-20T este un difuzor de mare putere (250W/8ohm) cu design atractiv, in forma de roca, ce ofera o calitate excelenta a sunetului. Este potrivit pentru gradinile mari, terase, piscine si alte spații de relaxare in aer liber.
CocoNutz – Unii oameni pot avea gradini mari, dar cu decoruri care nu se potrivesc cu difuzoarele în forma de ghiveci, de roca sau cu cele de podea. Pentru acestia, există CocoNutz – difuzor coaxial suspendat in forma de nuca de cocos.
Solaris SPF-85 este un difuzor omnidirectional de 8″, durabil, ce ofera o acoperire maxima cu o dispersie a sunetului de 360°. Este foarte rezistent la coliziunile cu cositoarele si cu alte echipamente de exterior.
GS-302 este un difuzor de gradina compact, ideal pentru difuzarea muzicii de fundal in gradini, parcuri, gradini zoo, gradini botanice, terase exterioare etc. Este conceput dintr-un material anticoroziv, fiind rezistent la umezeala si praf.

Pentru sauna puteti alege difuzoarele de plafon SSP500 si AWP06 de la Audac sau difuzoarele PC-5CL și PC-3CL de la Toa Electronics.