Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Sisteme de sonorizare pentru scoli. Principalele avantaje

Sistemul de sonorizare si adresare publica este destinat sonorizarii ambientale si mesajelor tip anunț, dar mai ales mesajelor de urgenta/ evacuare.

 

Pentru multi oameni, sentimentul de siguranta este extrem de important. Astazi, clopotelul traditional este inlocuit de sistemul de sonorizare care se dovedeste mai complex si mai eficient oferind urmatoarele avantaje:

 

  • Permite difuzarea de muzica/anunturi in pauzele dintre ore. 
  • Anunta  sfarsitul sau inceputul orelor. 
  • Salveaza vieti umane, prin avertizarea si evacuarea rapida si eficienta a persoanele aflate in cladire, in caz de incendiu, cutremur ori alta situatie de criza, conform normelor obligatorii.

 

 

Sonorizarea oricarei scoli trebuie sa tina cont de cateva particularitati:

 

  • Sunetul  sa fie clar si inteligibil.
  • Acoperirea sa fie optima, sunetul sa se auda uniform in tot spatiul.
  • Instalatia de sunet trebuie sa permita  impartirea zonelor, pentru o comunicare diferentiata. Practic, in  zona administrativa (cancelarie, contabilitate etc.) nu se vor difuza aceleasi mesaje ca in zona publica (holuri si clase).

 

LX523 este un sistem de difuzoare stereo cu 3 cai format dintr-un difuzor activ si unul pasiv. Acesta este capabil sa produca un sunet clar si puternic, cu o putere de pana la 2 x 40 W, oferind o solutie flexibilă pentru scoli, licee, universitati.

 

In combinație cu panoul de perete WP523, este solutia ideala pentru salile de clasa, unde un semnal de vorbire de la un microfon si un semnal de muzica de la un dispozitiv sursa (laptop, CD-player, MP3 player) trebuie mixate pentru a putea fi clar auzite de public.

 

Scutul magnetic al difuzoarelor elimina zgomotul cauzat de radiatiile dispozitivelor externe. 

 

 

Foarte util si accesibil, sistemul de sonorizare pentru scoli este de un real  ajutor cadrelor didactice si elevilor.  In plus, conectat la sistemul de supraveghere si incendiu, alerteaza instantaneu si salveaza viata elevilor si profesorilor, in situatii de criza.