Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Sisteme motorizate, retractabile pentru sali de sedinte, intalniri, conferinte

Partenerul nostru, Arthur Holm. ofera o gama variata de solutii pentru sali de intaliniri si conferinte: produse ingenioase si unice ale caror designuri combina materiale de inalta calitate cu cea mai recenta tehnologie.

 

DynamicTalkB

Lift motorizat pentru microfoane tip boundary si similare, controlabil prin retea sau direct pe dispozitiv utilizand senzorul de control tactil montat pe suprafata.

 

 

Liftul pentru microfon DynamicTalkB este proiectat pentru a ascunde microfoanele boundary in interiorul mesei atunci cand nu sunt utilizate, cu o miscare lina, eleganta si silentioasa.

 

DynamicTalkB este alimentat folosind PoE fiind usor de instalat si de controlat. Carcasa este realizata din otel, iar placa de acoperire superioara este realizata din otel inoxidabil.

 

 

DynamicSpeaker

 

Aduceti audio de cea mai buna calitate la masa din sala de conferinte cu DynamicSpeaker, un difuzor compact care poate fi ascuns atunci cand nu este utilizat.

 

Difuzorul motorizat DynamicSpeaker, pentru integrare in birouri si mobilier, aduce flexibilitate si o calitate audio impresionanta, cu o inteligibilitate sporita a vorbirii in sala de sedinte sau alte incaperi in care este nevoie de un sunet de calitate.

 

 

Difuzorul activ, compact, omnidirectional 360º DynamicSpeaker dispune de un amplificator dublu integrat de 36W Class-D si de un traductor coaxial bidirectional care aduce audio in zona dedicata prin tehnologia DSP integrata pentru a imbunatati acustica incaperii.

 

Sistemul poate fi controlat folosind AHnet si aplicatia sa wireless AHlink pentru control si configurare.