Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Sistemele WHD Multiroom pentru case confortabile!

Acelasi sunet in intreaga casa si placere muzicala individuala in fiecare camera. Cu sistemele WHD Multiroom totul este posibil! Indiferent daca doriti sa ascultati aceeasi muzica in intreaga casa sau daca mama vrea sa bucure de muzica favorita in baie, in timp ce tata asculta muzica clasica pe balcon si copiii asculta ultimul hit la volum maxim in dormitoarele lor. 

Sistemele WHD Multiroom sunt adaptate nevoilor dumneavoastra!

In general, asculti muzica la radio? Nici o problema! Unele sisteme WHD Multiroom au deja radio instalat! Sau preferi sa aculti radio pe Internet? Atunci, pur si simplu conecteaza computerul tau la un sistem WHD Multiroom si asculta stiri din intreaga lume in fiecare camera sau chiar pe terasa! Ai muzica preferata pe smartphone si doresti sa o asculti? Atunci transfera melodiile prin Bluetooth sau WiFi la un sistem WHD Multiroom si bucura-te de muzica ta oriunde in casa.


De multe ori lucrurile mici fac diferenta!

Apasa butonul “TOTUL OFF” de pe unitatile de control ale sistemelor WHD Multiroom si te vei putea relaxa mai usor atunci cand iesi din casa. Poti fi sigur/a ca muzica se va opri in toata casa.

Cand ajungi inapoi acasa, cel mai bun lucru pe care il poti face este sa pornesti sistemul WHD Multiroom cu o presetare salvata care corespunde perfect nevoilor tale. De exemplu, presetarea 1 ar putea porni muzica in hol, in dining, in bucatarie si baie, la volumul dorit pentru fiecare camera, in timp ce presetarea 2 ar putea reda muzica de pe computer, la etaj. Presetarea 3 ar putea oferi acompaniament starii tale de spirit dimineata, in dormitor si in baie, in timp ce presetarea 4 ar putea insemna “party time” si ar putea reda muzica in intreaga casa la volum mare.

HD Multiroom va ofera cel mai mare confort posibil. 

Relaxeaza-te in baie si controleaza sistemul WHD Multiroom cu ajutorul telecomenzii! De altfel, poti adormi si te poti trezi usor pe muzica!

Sistemele WHD Multiroom pot fi integrate perfect in sistemul de automatizare al cladirii. 

Acestea completeaza proprietatea dumneavoastra. Apasati butonul “home” pentru a deschide obloanele, a aprinde sau a stinge lumina si pentru ca muzica preferata sa va intampine in dininig si in bucatarie. Nu conteaza daca va controlati locuinta cu ajutorul butoanelor instalate in perete (de exemplu, KNX) sau cu un panou tactil sau app. Unitatile de control ale sistemelor WHD Multiroom se potrivesc in toate comutatoarele standard de programe.