Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Sistemele Intercom si Public Address din penitenciare pot salva vieti

Sistemele de adresare publica din inchisori trebuie sa faciliteze accesul centralizat si descentralizat la diferite zone de difuzoare, astfel incat functionarii sa poata face anunturi de la microfoanele locale situate in centrele de control din fiecare unitate, sau de la microfonul general situat in Turnul de Control.

 


In prezent, inchisorile si-au modernizat sistemele de comunicatii. Astfel, alertele si mesajele vocale sunt transmise in toate zonele penitenciarului, inclusiv in zona de odihna, sala de mese, terenul de sport etc. pentru a se evita orice problema. 

 

 

Un sistem de adresare publica pentru inchisori poate arata in felul urmator:

 

– 1 x sistem de adresare publica certificat EN 54 – sistemul PA se poate integra cu sistemul de control al penitenciarului.

 

– 2 x sisteme intercom IP  in fiecare zona de odihna, cu un sistem de supraveghere pentru monitorizare si comunicare de urgenta la centrul de comanda. Daca exista o situatie de urgenta, orice buton apasat de pe panoul intercom poate activa sistemul de alarma.

 

Ambele sisteme – sistemul PA IP si sistemul intercom IP – sunt extrem de utile in astfel de medii putand chiar sa salveze vieti.