Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Solutii Audio-Video pentru salile de conferinta

Salile de conferinta sunt proiectate pentru a satisface o varietate larga de prezentatori si media. Tehnologia trebuie sa functioneze pur si simplu, fara probleme, astfel incat AV sa nu umbreasca prezentarile de vanzari, ideile noi si colaborarea care definesc intalnirile de afaceri. Materialele pentru prezentari pot fi partajate de la laptop-uri, dispozitive wireless, serverele companiei, camere pentru documente, asa ca elementul central al sistemului trebuie sa fie extrem de flexibil.

 

Solutie

 

Switcher-ul multi-format AT-UHD-CLSO-612ED 4K/UHD de la Atlona poate oferi mai multe tipuri de media in mai multe locatii. Lucrand in tandem cu placa de perete Seria HDVS-200 si cu un switcher compact, cinci surse HDMI si patru surse analogice pot fi gestionate de catre un singur switcher. Tehnologia Ethernet-enabled HDBaseT™ este utilizata pentru transportul semnalelor intre sursele indepartate si display.

 

 

Echipa nu este intotdeauna intr-o singura camera. Codec-urile delicate, cum ar fi Skype, GoToMeeting si altele au revolutionat intreaga lume . Proiectarea echipamentelor AV care sa sprijine comutarea si extensia, atat pentru HDMI cat si pentru USB, a fost complicata. 

 

Solutie Video

 

HDVS-300 de la Atlona este un emitator/receptor cu comutare pentru HDMI si USB.