Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Solutii A/V si Intercom pentru Spitale, Clinici, Centre Medicale

In spitale, centre medicale, clinici, centre de ingrijire, sistemele PA si Intercom sunt utilizate pentru a satisface nevoi speciale. In plus, fata de sistemele PA pentru evacuare in caz de urgenta obligatorii, aceste spatii au nevoie de sisteme care sa ofere mai multe beneficii, cum ar fi: localizarea membrilor personalului, informatii pentru vizitatori, anunturi locale in cabinetele medicale, functii de interfon in salile de operatii si cu raze X, si comunicare cadru medical – pacient.

 

 

Sistemul PA

 

Sectorul sanatatii necesita solutii PA care sa se adapteze perfect nevoilor sale. RomAudioVideo ofera o gama larga de echipamente pentru a va ajuta sa alegeti cel mai bun sistem, in functie de dimensiunile si necesitatile spatiului in care va fi instalat

 

Simplu si usor de instalat – Amplificatore integrate pentru centrele de sanatate cu o putere cuprinsa intre 30W – 360W.

 

Mudularitate si scalabilitate – Sisteme modulare cu preamplificator si trepte de putere pentru clinici si centre de ingrijire de orice dimensiune, cu zone si putere nelimitate.

 

Alarmare vocala & EN 54 – Sistemele PA si de alarmare vocala cu certificare EN 54 pot lucra in combinatie cu sistemele de alarma la incendiu din spitale.

 

Acces prin sistemul de telefonie

 

Anunturi facute prin intermediul sistemului PA al unui centru de sanatate nu sunt doar mesaje preinregistrate sau mesaje live de la microfonele de birou, de fapt, este adesea necesar accesul prin intermediul sistemului de telefonie, analog sau folosind protocolul SIP. 

 

Telefonia traditionala – Cardurile care va permit sa trimiteti mesaje in 24 de zone de difuzoare, inserate in echipamentul modular.

 

Telefonia SIP – Interfete audio IP/SIP pentru a accesa sistemul PA de la orice telefon SIP din instalatie.

 

Solutie compacta & Solutie distribuita

 

Solutii diferite pentru nevoi diferite. De exemplu, un centru de sanatate si salile de operatie dintr-un spital nu necesita acelasi sistem PA. Indiferent de locatie, exista un sistem cu toate caracteristicile esentiale care, daca este necesar, poate fi legat intr-o singura solutie.

 

 

 

Exemplu Solutie Compacta – Echipament cu amplificator de 240 W integrat + sursa audio + sase zone de difuzoare. Control de la microfonul de birou, panoul frontal sau telecomanda.

 

Exemplu Solutie Distribuita – Trimiterea de muzica si anunturi la controale. Fiecare control…Selecteaza muzica (genereal, local, radio…), poate fi conectat la smartphone sau MP3, regleaza volumul difuzoarelor.

 

Difuzoare pentru camere curate

 

O mare varietate de puncte de sunet sunt instalate intr-un centru de sanatate: difuzoare de tavan in holuri, proiectoare de sunet in parcare, difuzoare cu doua cai in salile de conferinte, coloane acustice in capela … unele sunt standard si sunt potrivite pentru multe aplicatii, iar altele sunt mai speciale (ex. difuzoarele rezistente la intemperii pentru camere curate).

 

Calitatea audio

 

Cu toate ca obiectivul principal al sistemelor PA este de a comunica mesaje inteligibile, ocazional, este nevoie de o calitate audio profesionala, in aula sau sala de conferinte a spitalului, cu coloane acustice si echipamente de procesare audio.

 

Sistemul Call Nurse

 

In sectorul sanatatii, comunicarea dintre pacienti si personalul medical este esentiala. Acest tip de comunicare usureaza munca personalului medical. Sistemele folosite ofera mecanisme diferite de apelare pentru pacient, semnalizare pentru personal si comunicare pentru toata lumea.

 

Flexibilitate maxima – Comunicatii IP/SIP, receptie in DECT, telefoane mobile …, afisare simultana, panouri de informare, registru de apel, integrare usoara, terminale cu ecran tactil, monitorizare echipamente, acces din browser.

 

Comunicare eficienta

 

Multe dintre serviciile oferite de centrele de sanatate necesita sisteme de comunicare specifice; trimiterea de notificari in salile de asteptare, comunicare intre pacient si tehnician in camerele cu raze X, interfon cu suprafata lavabila in salile de operatie etc.