Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Solutii de securitate si comunicare pentru penitenciare si centre de detentie

Penitenciarele si centrele de detentie au nevoie de cai de comunicare extrem de fiabile, monitorizate continuu, care trebuie sa fie disponibile in permanenta. Solutia de securitate si comunicare Commend este adaptata vietii de zi cu zi a penitenciarului si ofera valoare adaugata in ceea ce priveste securitatea in toate zonele supravegheate.

 

Comunicatiile vocale si video intre celule, coridoare, usi, porti, sasuri si bariere pe de o parte si camerele principale de control si statiile de monitorizare a sectoarelor pe de alta parte trebuie sa fie de cea mai inalta calitate si monitorizate in mod constant. Acestea asigura protectia si securitatea maxima atat pentru gardieni, cat si pentru persoanele aflate in custodie (prizonieri).

 

Aplicatii si avantaje cheie ale solutiilor de securitate si comunicare pentru penitenciare si centre de detentie

 

Sistemul de intercomunicatie pentru celule: intotdeauna de serviciu si in stare de functionare

 

Solutiile Commend Intercom monitorizeaza automat si constant fiecare aspect al sistemului pentru a asigura functionalitatea corespunzatoare a tuturor componentelor si conexiunilor. Statiile Intercom efectueaza periodic teste functionale pe unitatile lor de microfon si pe difuzoare. Daca se constata ca o componenta nu reuseste sa treaca un test, mesajele de alarma si de notificare sunt trimise catre sistemele corespunzatoare de gestionare a cladirilor si de securitate.

 

Ascultarea discutiilor suspecte dintre detinuti

 

Gardienii pot asculta cu ușurință conversațiile din interiorul celulei si, daca este necesar, le pot inregistra fara a fi observati. Acest lucru ajuta la descoperirea si prevenirea actelor de violenta planificate.

 

Anunturile vor fi auzite de toata lumea

 

 • In situatii de urgentaă, este vital sa se poata face anunturi intr-un mod clar, usor de auzit si perfect inteligibil. Toate echipamentele integrate de adresare publica si posturile de interfonie de la postul de comanda sunt pregatite si disponibile pentru a servi acestui scop esential.
 • Difuzoarele si statiile Intercom pot fi usor grupate in zone de redare pentru a directiona cu mai multa precizie mesajele de informare.

 

Un sistem – util in orice situatie

 

 • Birourile de control multifunctionale  fac ca raspunsul la situatii de urgenta sa fie rapid si usor.
 • La apasarea unui buton, redarea automata a mesajelor de avertizare si de liniștire ajuta la buna gestionare a situatiilor critice.
 • Coordonarea gardienilor si a serviciilor de urgenta prin intermediul comunicatiilor radio si directionarea fortelor speciale prin telefon – toate de la aceeasi centrala de control.

 

Protectia activa a gardienilor

 

 • Statiile Intercom pentru controlul accesului la usi si la sasurile de securitate ajuta la mentinerea unei miscari sigure si coordonate a persoanelor in incinta.
 • Functia de detectare a zonei pentru apelurile de urgenta din celule/ Monitorizare Audio
  • Functia de detectare a zonei ajuta la protejarea gardienilor atunci cand intra intr-o celula de detentie. In situatii critice, simpla atingere a suprafetei panoului frontal este tot ce trebuie pentru a declansa o alarma.
  • In timp ce se afla in interiorul celulei, personalul poate activa si monitorizarea audio, care va declansa automat o alarma daca un anumit nivel de volum sonor este depasit.

 


Panoul principal de control

Prezentare generala – Supraveghere – Control

Monitorizarea zonelor

Conversatie – Alarme – Gestionarea situatiilor de urgenta

Solutii software pentru centrele de control al penitenciarelor

Inlocuirea usoara a sistemelor existente de control al celulelor


Comunicare din celula

Gestionarea vizitatorilor

Controlul accesului

Comunicarea in cladire


Adresare publica prin conexiuni IP

Sistem integrat –  Interfete / control intrare – iesire