Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Solutii Room Booking viabile si eficiente – JOAN & Evoko LISO

Room Booking JOAN

 

JOAN este o solutie all-in-one pentru rezervarea spatiilor de intalniri/ sedinte/ conferinte/ reuniuni.

Principalele caracteristici:

  • Complet wireless
  • Extrem de eficienta din punct de vedere energetic
  • Durata de viata a bateriei reincarcabile masurata in luni
  • Fara costuri de instalare
  • Usor de gestionat
  • Intuitiva
  • Solutie durabila si prietenoasa cu mediul

Dispozitivele JOAN sunt complet wireless si pot fi atasate pe orice suprafata, cu ajutorul unui suport magnetic autoadeziv. Gata de utilizare direct din cutie! Nu necesita instalare – fara gauri, fara fire, fara deranj.

 

 

Room Manager EVOKO LISO

 

Gata cu rezervarile duble, confuzia si intalnirile intrerupte!

 

Cu Room Manager Evoko Liso este mai usor ca niciodata sa rezervati o sala de intalniri – direct pe ecranul dispozitvului sau utilizand calendarul digital preferat. Gasiti sala potrivita in functie de disponibilitate, dimensiune sau echipamente.

 

 

Evoko Liso va ofera o perspectiva completa asupra italnirilor din cadrul organizatiei dvs. pentru a optimiza cu adevarat resursele. Beneficiati de suport pentru luarea deciziilor, care reduce cu adevarat costurile prin analizarea statisticilor in platforma online Evoko Home – acum mai cuprinzatoare decat oricand. Asigurati-va ca utilizati sala perfecta pentru fiecare intalnire. Evoko Home ofera, de asemenea, optiuni extensive de gestionare multisite, cu controlul permisiunilor si monitorizarea in timp real a unitatilor.

 

 

Cu interfata de comunicare deschisa a Evoko Liso este mult mai usor sa interactionati cu alte sisteme terte. De exemplu, puteti activa AC cu 10 minute inainte de inceperea intalnirii. Verificarea RFID/NFC si PIN permite identificarea usoara a rezervarilor pe ecran si ofera posibilitatea de a restrictiona accesul pentru anumite sali sau grupuri. Functia “check-in” va ajuta sa eliberati spatiul de intalnire prin anularea rezervarilor atunci cand nu apare nimeni. In camera exista echipamente care nu functioneaza? Pur si simplu raportati acest lucru pe ecran.