Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Solutiile Inteligente Bachmann

 

Facility Solutions

Sistemele FACILITY SOLUTIONS  ofera o gama larga de panouri de conectare pentru suprafete de lucru si sisteme flexibile pentru instalatiile din interiorul cladirilor. Diversele panouri de conectare pentru suprafete de lucru sunt disponibile in diverse variante de design si de executie pentru incorporarea in, respectiv amplasarea pe suprafete de lucru. In principal, acestea sunt destinate pentru utilizarea in birouri, precum si in sali de training si de conferinta. Panourile de conectare pentru suprafete de lucru sunt disponibile cu toate tipurile de unitati de prize uzuale la nivel international.

 


DESK creează conditii optime pentru gestionarea datelor, mediilor si managementului energetic pretutindeni, unde posturile de lucru se utilizeaza intr-un mod flexibil. De exemplu, in salile de sedinta, la birou sau la posturile de lucru pentru mai multi utilizatori.

DESK 2 este un bloc de prize care poate fi echipat cu diverse module de comunicare. Acesta a fost conceput pentru utilizarea flexibila in birou, in sali de sedinta, in biroul de la domiciliu sau la posturile de lucru pentru mai multi utilizatori.

CONFERENCE solutioneaza accesul individual la alimentarea cu energie si date intr-un mod deosebit de elegant si discret, atat la suprafetele de lucru din sali de conferinta si de training, precum si la posturile de lucru de calitate superioara.

TOP FRAME este noua solutie pentru alimentarea cu curent si date in sali de conferinta. Datorita capacului care poate fi coborat complet, accesul confortabil la alimentarea cu curent si date este posibil din fiecare loc de la masă.


TWIST este un bloc de prize pentru birou, sufragerie și bucătărie. Datorită formei constructive compacte și adâncimii de montaj reduse, aceasta poate fi integrată cu economie de spațiu în mese de birou sau în plăcile suprafețelor de lucru din bucătărie.

ELEVATOR se adaptează în mod optim oricărui spațiu de lucru. Cu diametrul său de 79 mm, ELEVATOR este ideal pentru integrarea unor conexiuni de alimentare și de date în spații extrem de mici.

LIFT este combinația funcțională între un design sofisticat și un sistem mecanic de înaltă precizie. Atunci când nu este utilizată, unitatea rămâne coborâtă elegant în blatul suprafeței de lucru. La o ușoară apăsare, aceasta se ridică automat și este disponibilă pentru conectare în toate cele patru părți.

POWER FRAME COVER este soluția compactă pentru conectarea integrată și ușor accesibilă a posturilor de lucru la sursele de alimentare și de date. Are un capac din aluminiu elegant, cu o formă frumoasă, care a fost conceput special pentru săli de conferință și birouri.


CONI aduce flexibilitate pe suprafața de lucru, de exemplu în săli de conferință și de training. Deoarece CONI permite accesul individual și nestingherit la alimentarea cu curent, medii și date pe suprafața de lucru.

CONI COVER permite un acces elegant la unități de alimentare separate, respectiv la sisteme uzuale de pozare a cablurilor amplasate sub placa suprafeței de lucru. Ideal de exemplu pentru suprafețe de lucru cu pat de cablu instalat.

POWER FRAME este soluția compactă pentru conectarea integrată și ușor accesibilă a posturilor de lucru la sursele de alimentare și de date. Fie pentru montarea din fabrică sau pentru montarea ulterioară în structuri existente.

LanLight reunește alimentarea cu energie, conexiunea la rețea, conexiunile media și chiar iluminatul într-un sistem modular și multifuncțional și permite o utilizare și o amenajare flexibilă a spațiilor de birouri, datorită modularității pe toate planurile.