Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Sonorizarea spatiului de relaxare din jurul casei. Sunteti pregatiti pentru vara?

A inceput sezonul in care ne dorim sa petrecem cat mai mult timp afara, pentru a ne bucura de soare si flori. O masa cu prietenii in gradina frumos amenajata poate fi completata de muzica buna de ambient sau chiar de o muzica antrenanta pentru un cocktail party sambata seara.

 

In prezent, proprietarii de case si designerii par sa prefere sistemele audio care se imbina perfect cu decorul, astfel incat design-ul este cel care iese in evidenta – nu sistemul de divertisment.

 

Acelasi lucru poate fi spus si despre locurile de relaxare in aer liber. Nimic nu strica un peisaj ca difuzoarele voluminoase ale unui sistem de sunet in aer liber. Din fericire, mai multi producatori au creat solutii care se imbina perfect cu decorul.

 

 

Inainte de a achizitiona un sistem pentru exterior, trebuie sa va hotarati ce suprafata doriti sa sonorizati.

 

Cel mai important este locul in care va petreceti cea mai mare perioada a timpului: terasa acoperita sau bucataria de vara. Foarte importante sunt si zonele in care aveti activitati ocazionale: spatiile verzi/ gazonul, aleile, zona de gratar sau zona din jurul piscinei.

 

Iata cateva optiuni care va vor permite sa va bucurati de melodiile preferate in timp ce va relaxati pe terasa, in gradina sau langa piscina:

 

Pentru amplasarea pe orice perete sau sub streasina puteti alege difuzoarele din seria WX de la Audac, difuzoarele profesionale din seriile F-1000 si F-2000 de la Toa Electronics sau difuzoarele din seria WLC de la Optimus.

 

 

Pentru sonorizarea spatiului din jurul piscinei sau chiar a piscinei puteti alege difuzoarele in forma de ghivece de flori de la Rockustics sau difuzorul subacvatic de la DNH.

 


 

Planter este un difuzor coaxial atractiv in forma de ghiveci, potrivit oricarei gradini si poate fi montat pe terasa, pe ponton sau in jurul piscinei.

 

AQUA-30 este un difuzor subacvatic (IP68) cu putere de 30W/8Ω. Se poate instala in piscine cu adancimea cuprinsa intre 0,5 m – 2 m. 

 

Pentru persoanele care accepta elemente aditionale de decor in gradina sunt disponibile boxe in forma de roca, de nuca de cocos, ingropate in pamant sau de decor .

 


 

AER-20T este un difuzor de mare putere (250W/8ohm) cu design atractiv, in forma de roca, ce ofera o calitate excelenta a sunetului. Este potrivit pentru gradinile mari, terase, piscine si alte spațtii de relaxare in aer liber.

 

CocoNutz – Unii oameni pot avea gradini mari, dar cu decoruri care nu se potrivesc cu difuzoarele in forma de ghiveci, de roca sau cu cele de podea. Pentru acestia exista CocoNutz – difuzor coaxial suspendat in forma de nuca de cocos.

 

Solaris SPF-85 este un difuzor omnidirectional de 8″, durabil, ce ofera o acoperire maxima cu o dispersie a sunetului de 360°. Este foarte rezistent la coliziunile cu cositoarele si cu alte echipamente de exterior.

 

GS-302 este un difuzor de gradina compact, ideal pentru difuzarea muzicii de fundal in gradini rezidentiale, parcuri, gradini zoo, gradini botanice, terase etc. Este conceput dintr-un material anticoroziv, fiind rezistent la umezeala si praf.