Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

SOUNDWAVER+ – Transforma orice suprafata intr-un difuzor

SOUNDWAVER+ este un Receiver Bluetooth fascinant cu Exciter integrat, baterie si amplificator, care face orice suprafata sa vibreze si sa se transforme intr-un difuzor. Oglinzile, mobilierul si suprafetele din sticla devin un “music palyer”. Conectati computerul, laptopul, touchpad-ul sau smartphone-ul cu SOUNDWAVER+ prin intermediul unui conector audio de 3,5 mm sau prin Bluetooth si bucurati-va de muzica preferata. In plus, SOUNDWAVER+ ofera posibilitatea de a utiliza suprafata Touchpad pentru a prelua si a face apeluri telefonice cu difuzorul integrat.

 


 

Difuzor – Telefon

 

Puneti SOUNDWAVER+ pe orice suprafata si bucurati-va de muzica preferata! Cand primiti un apel telefonic, muzica se opreste si puteti vorbi fara a fi deranjati. Dupa incheierea apelului, muzica va porni din nou.


 

Touch-Pad

 

Lasati Smartphon-ul la locul sau si selectati piesa precedenta sau urmatoare direct de pe suprafata Touchpad a SOUNDWAVER+. Reglati volumul prin atingere si porniti/opriti muzica utilizand butonul Play/Pause

 

Conectivitate

 

Daca nu doriti sa utilizati functia Bluetooth, atunci conectati pur si simplu orice sursa audio la SOUNDWAVER+ folosind cablul furnizat. Conectati la SOUNDWAVER+ un membru al familiei sau un prieten prin mufa Line Out si bucurati-va de un volum mai mare de muzica si de un sunet mai bun. Incarcati bateria incorpoarata a SOUNDWAVER+ utilizand cablul USB inclus. 

 

Accesorii

 

Utilizati dispozitivul dumneavoastra SOUNDWAVER cu suportul SF 200 pentru geam sau oglinda.