Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

TeamConnect Ceiling 2 – pentru intalniri si conferinte mai simple si mai productive

TeamConnect Ceiling 2 este un microfon de tavan cu tehnologie beamformig si alte caracteristici remarcabile, care va ofera o experienta de intalnire fara precedent.

 

Experimentati o calitate excelenta a sunetului si folositi intreaga sala de intalniri intr-un mod care se potriveste culturii companiei: in timpul intalnirii, participanții se pot mișca liber și flexibil în sală, pot sta la masă sau pot face prezentări.

 

 

TeamConnect Ceiling 2 este alegerea ideala pentru sali de intalniri de dimensiuni medii sau mari, unde este montat discret pe tavan si alimentat prin Ethernet. Pentru sali mai mari sau cu o forma neobsnuita, mai multe microfoane de tavan pot fi combinate pentru a asigura cea mai buna acoperire.

 

 

Cu TeamConnect Ceiling 2, sala de inalniri/ sedinte poate fi utilizata intr-un mod complet flexibil: pe mese nu sunt cabluri si microfoane, scaunele si mesele pot fi aranjate oricum se doreste, iar participantii la intalnire se pot misca liber prin sala.

 

Unica pe piata, tehnologia beamforming adaptabila Sennheiser urmareste automat vocea oratorului activ, permitand oamenilor sa vorbeasca in mod natural – indiferent daca stau pe scaun, in picioare sau se misca prin camera.

 

 

Datorita celor 28 de capsule de microfon omnidirectionale integrate, TeamConnect Ceiling 2 ofera o calitate excelenta a sunetului, imbunatatind experienta participantilor aflati la distanta prin discursuri foarte clare.

 

TeamConnect Ceiling 2 poate fi instalat incastrat in tavan, suspendat sau pe suprafata tavanului.

 

 

Conectivitate si gestionare de la distanta

 

TeamConnect Ceiling 2 impresioneaza prin flexibilitate si simplitate. Odata instalat, microfonul nu necesita intretinere continua. Acesta poate fi integrat atat in mediul analogic, cat si in cel digital, dispunand de conectorii necesari si de capacitatea Power over Ethernet. Pentru integrarea in retelele Dante, TeamConnect Ceiling 2 dispune de doua porturi Dante pentru operatii redundante si suporta Dante Domain Manager.

 

TeamConnect Ceiling 2 poate fi controlat prin aplicația Sennheiser Control Cockpit. Oferind un flux de lucru digital pentru dispozitivele conectate la rețea de la Sennheiser, software-ul permite administrarea centralizată, configurarea de la distanță și monitorizarea mai multor microfoane de urmărire a vocii din cadrul rețelei.

 

Pentru integrarea in sistemele de control media mai mari, integratorii pot folosi protocolul de control deschis al Sennheiser (API) pentru a oferi configurarea, controlul si monitorizarea de la distanta a TeamConnect Ceiling 2. De exemplu, microfonul de plafon va fi in totalitate compatibil cu platforma de control Crestron.

 

TeamConnect Ceiling 2 va fi disponibil pe piata incepand cu luna aprilie a acestui an!!!