Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Tehnologii audio digitale pentru institutii de invatamant moderne

Oferim tehnologii audio digitale de ultima generatie, care permit institutiilor de invatamant sa ofere tuturor elevilor/ studentilor de astazi experienta de invatare a viitorului.

 

 

Invatarea presupune ascultare! Ca parte a transformarii digitale globale, digitalizarea echipamentelor AV afecteaza institutiile de invatamant, in special, datorita nevoii acetora de a avea cele mai bune instrumente pentru schimbul de idei si cuvinte.

 

Elevii/ studentii sunt cel mai bine sustinuti in dezvoltarea lor personala prin oferirea unor conditii ideale pentru dobandirea de cunostinte si schimb de idei in timpul cursurilor si discutiilor.

 

 

Audio pentru toata lumea

 

Dispunand de echipamente audio de ultima generatie, putem oferi profesorilor, personalului IT si elevilor/ studentilor dispozitive usor de manevrat.

 

Furnizati tuturor eleviilor/ studentilor cea mai buna calitate a sunetului pentru a duce experienta educaționala la un nivel superior.

 

 

Ramaneti atractivi

 

Barierele audio pot fi costisitoare pentru institutiile de invatamant, pe fondul unei cereri sociale tot mai mari de incluziune reala. Cu streaming audio pe dispozitive inteligente, integrarea studentilor cu deficiente de auz nu mai este o problema.

 

Atrageti cele mai bune talente oferind solutii de invatare avansate!

 

 

IT-ul este cheia

 

Sub semnele digitalizarii, investitia in tehnologii orientate catre viitor si IT este esentiala.

 

Imbunatati fluxurile de lucru digitale si reduceti la minimum investitiile viitoare cu solutiile noastre care permit monitorizarea si service-ul la distanta pentru toate dispozitivele din retea.

 

 

Pentru solutii personalizate si oferta de pret, nu ezitati sa ne CONTACTATI!