Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

The Frame, televizorul care arata ca o adevarata opera de arta

Televizoarele Samsung Frame TV sunt adresate celor care vor mai mult, îin materie de design, de la un televizor. Disponibile in variantele de 43, 55 si 65 de inchi, televizorele includ rame speciale, extrem de fine (din lem de nuc, stejar etc.), care le permit sa se integreze perfect in decor.

 

In plus, in momentul in care nu redau posturile TV sau continut video de pe internet, televizoarele Samsung Frame TV se transforma în adevarate tablouri, afisand peste 100 de opere de arta (picturi si fotografii), oferite de Samsung intr-o colectie inedita si exclusiva. 

 

 

Mai exact, ecranul, care la televizoarele conventionale afiseaza o imagine neagra, capata aspect de afis, pictura, fotografie, desen sau orice fel de imagine, ce poate fi selectata dintr-o librarie cu peste 100 de lucrari de arta digitala. Cei care vor, isi pot uploada fotografii cu ei însisi sau cu familia.

 

 

Iluzia ca in fata ai un tablou este posibila si datorita designului creat de Yves Béhar, design ce permite televizorului sa stea perfect pe perete (pe partea din spate exista doar un cablu de alimentare subtire, un conector personalizat si un cablu optic atat de fin incat cei de la Samsung il descriu ca fiind “invizibil”).

 

Televizoarele Samsung Frame TV includ, bineinteles, toate caracteristicile devenite standard in domeniu, de la rezolutia UHD la cele patru porturi HDMI si cele trei USB-uri.

 

Pentru ca sunt televizoare smart, partea mata dintre cadrul de lemn si imaginea in sine poate fi colorata dupa preferinte, din setarile dispozitivului. 

 

 

The Frame este primul si totodata singurul televizor, pana in prezent, care imbina perfect tehnologia performanta cu divertismentul si arta.