Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Top 3 cele mai bune boxe de exterior pentru gradini si terase

Acestea sunt cele mai bune boxe de exterior pe care le puteti gasi, care sunt perfecte pentru gradini, terase si curti. Sistemele audio de exterior instalate in curtea casei va ofera o experienta distractiva atat dvs., cat si oaspetilor dvs. si  destind atmosfera atunci cand organizati diferite evenimente si intalniri cu prieteni si/ sau familia.

 

Aceste boxe sunt proiectate special pentru a rezista conditiilor meteo extreme si au un exterior rezistent la apa pentru protectie impotriva ploii si a altor elemente; in plus, ofera performante de sunet foarte bune in timp ce sunt pozitionate in aer liber.

 

Square Root 6.5 – difuzor coaxial in forma de ghiveci

 

Dispunand de gauri de scurgere a apei pentru a se adapta la udarea plantelor vii, SquareRoot este un difuzor omnidirectional, cu doua cai, rezistent la intemperii.

 

Dispunand de un woofer de 6,5 inci din polipropilena si de un tweeter de 0,75 inci, SquareRoot 6.5 este proiectat pentru a oferi o acoperire audio omnidirectionala de 360 de grade. SquareRoot 6.5 are o impedanta de 4 ohmi, o sensibilitate de 89 dB la 2.83W/ 1M si un raspuns in frecventa de 65 Hz – 19 kHz (-10 dB). Fabricat din polietilena turnata prin rotatie, stabila UV, SquareRoot 6.5 este rezistent la ploaie, inghet, zapada si gheata.

OneSub & DubSub – difuzoare in forma de roca

 

Rockustics OneSub si DubSub sunt proiectate cu carcase durabile, in forma de roca, construite cu inginerie inovatoare, de inalta calitate pentru a rezista la ploaie, inghet, zapada si gheata.

 

OneSub este un subwoofer pasiv, autonom, are necesita un preamplificator cu un crossover activ.

 

DubSub functioneaza ca sistem subwoofer/sateliti. Integratorii pot lega pur si simplu doua boxe suplimentare, full-range, la DubSub pentru a crea un sistem cu trei difuzoare, care poate fi alimentat de orice amplificator traditional fara a fi nevoie de un amplificator de subwoofer sau de un crossover extern. 

Cherry Bomb

 

Proiectat pentru a se amesteca in peisajul existent, Cherry Bomb are un design patentat, cu o calitate incredibila a sunetului si durabilitate intr-o singura unitate. Prin includerea subwoofer-ului in acelasi cabinet care gazduieste woofer-ul si tweeter-ul, Cherry Bomb ofera un sunet full-range exceptional, fara a va confrunta cu problemele tipice pe care le aveti atunci cand instalati un subwoofer intr-o locatie diferita de cea a difuzoarelor dintr-un sistem  audio traditional. 

 

Cherry Bomb este un difuzor cu trei cai,rezistent la intemperii concepute pentru a se integra perfect in peisajul exterior, fara a compromite calitatea audio. Dispunand de o garantie de 10 ani, designul patentat cu trei cai al Cherry Bomb include un subwoofer de 5″ cu doua camere, cu banda de trecere, un woofer de 4″ si un tweeter de 0.75″. Ideal pentru zonele din jurul piscinelor in aer liber, terase, curti si locatii in aer liber, Cherry Bomb este un difuzor de 8 ohmi cu un raspuns in frecventa de 42 Hz – 22 kHz si o putere maxima programata de 100 de wati.