Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Top 6 gadget-uri smart home care iti vor face viata mai usoara

Dezvoltarea tehnologie se resimte in toate domeniile, iar gadgeturile smart home isi fac din ce in ce mai mult loc in casele noastre. Cele mai noi descoperiri in tehnologie ne fac viata mai frumoasa si mai confortabila. Iata cateva gadget-uri pe care ti le poti cumpara pentru a-ti face casa mai inteligenta

 

 

1. Amazon Echo – Boxa portabila Echo utilizeaza sistemul Alexa – toate comenzile pot fi realizate prin intermediul comenzilor vocale. Alexa poate sa redea muzica, sa iti spuna glume, sa iti raspunda la intrebari sau sa iti redea ultimele stiri. Pentru instalare, trebuie sa conectezi boxa la priza si sa o configurezi pe site-ul oficial alexa.amazon.com. Boxa Echo poate controla luminozitatea casei, termostatul sau televizorul, fiind compatibila cu WeMo, Phillips Hue, Samsung SmartThings, Nest, Wink sau Insteon. 

 

 

2.  MiPow PlayBulb Garden – Becul PlayBulb Garden este accesoriul ideal pentru gradina si imprejurimile casei tale. Acesta se incarca cu ajutorul energiei solare avand un acumulator cu o autonomie de pana la 20 de ore de iluminare continua. Datorita senzorului de lumina incorporat, MiPow PlayBulb Garden se aprinde seara, iar atunci cand rasare soarele iese din functiune. Este rezistent la intemperii, asa ca nu trebuie sa iti faci grija pentru conditiile meteo nefavorabile. Instaland aplicatia PlayBulbX te poti juca cu diferite efecte si culori, dand astfel viata gradinii tale. 

 

 

3. Goji Smart Lock – Goji este o incuietoare super inteligenta, dotata cu ultima tehnologie Bluetooth. Dispune de un display LCD  care iti afiseaza numele, face poze tuturor persoanelor care se apropie de usa si iti trimite alarme, fie prin SMS fie prin mail, de fiecare data cand cineva incearca sa intre in casa ta. Are un algoritm de securitate similar cu cel al bancilor, este criptata pe 128 de biti si se conecteaza la reteaua WI-Fi a casei, permitandu-ti astfel sa o accesezi de la distanta. Desi este o minune a tehnologiei poate fi instalata cu usurinta la orice tip de usa.  

 

 

4. Orvibo Smart Remote – Acesta telecomanda inteligenta este un dispozitiv cu ajutorul caruia, prin intermediul smartphone-ului, poti controla televizorul, sistemul audio, home cinema, iluminatul, aerul conditionat si alte dispozitive electronice.

 

 

5. Nest Cam – Este un sistem de securitate de interior care inregistreaza activitatea din casa, iar utilizatorii pot accesa in orice moment materiale video in timp real. Nest Cam functioneaza atat cu smartphone-uri iOS cat si Android avand posibilitatea de a fi sincronizat cu un calculator. 

 

 

6. Ring Doorbell – Din multitudinea de dispozitive IoT testate, acesta ramane unul dintre cele mai utile, spun utilizatorii. Indiferent daca va aflati acasa sau departe, soneria va va avertiza prin intermediul dispozitivului mobil cand detecteaza miscare sau cand vizitatorii va stau la usa. Puteti apoi sa comunicati direct cu vizitatorii, sa le vorbiti prin intermediul unui microfon incorporat, dar si sa inregistrati video.