Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Un design potrivit oricarei sali de meeting – Yealink UVC40

UVC40 All-in-One USB Video Bar · BYOD

 

Pentru conferinte video simple si inteligente in sali mici si spatii huddle.

 

Echipamentul se conecteaza la orice laptop/ PC si poate fi folosit cu orice solutie software de videoconferinta.

 

 

UVC40 dispune de o camera de inalta calitate actionata cu inteligenta artificiala (AI), microfoane si difuzor, toate fiind integrate intr-un singur dispozitiv pentru a crea un punct final elegant pentru intalniri audio-video, combinand un design extrem de compact cu performantele bogate ale camerei.

 

Datorita capacitatii plug-and-play USB, modulului Wi-Fi incorporat si aplicabilitatii foarte largi cu principalele platforme de videoconferinte acest dispozitiv elegant este usor de utilizat si suficient de flexibil pentru a fi utilizat la serviciu, acasa sau la scoala.

 

Cum functioneaza UVC40 – BYOD?

 

Pur si simplu montati dispozitivul sub un monitor TV, pe un perete sau pe o masa, conectati-l la computer si pregatiti-va pentru intalnire.

 

Dispozitivul poate fi gestionat de la distanta cu Yealink Device Management Platform prin activarea Wi-Fi.

 

 

Performanta audio – video premium pentru o experienta de intalnire superioara

 

Camera actionata prin AI

 

Camera premium de 20 de megapixeli cu obiectiv cu unghi foarte larg și functie Auto Framing ajuta la plasarea tuturor in cadru si surprinde fiecare intalnire in detaliu.

 

UVC40 creeaza intalniri mai implicate si interactive pentru participanti datorita functiilor de urmarire vocala actionate de AI, care permit dispozitivului sa comute automat intre difuzoarele active.

 

8 microfoane MEMS

 

Cu tehnologia Yealink Noise Proof, eliminarea efectelor reverberatiei din sunet si functii full-duplex, cele 8 microfoane MEMS si difuzorul incorporate permit utilizatorilor sa auda si sa fie auziti clar si fara a li se distrage atentia.

Obiectiv cu capac electric

 

Capacul electric al obiectivului este conceput pentru respectarea confidentialitatii. Poate fi activat sau dezactivat automat in functie de starea intalnirii. Cand se termina o intalnire, capacul se inchide automat.