Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Un televizor creat special pentru afacerea ta – Samsung Business TV

Un televizor creat pentru afacerea ta – Samsung Business TV

 

De ce Samsung Business TV?

 

Pentru multe companii, afisarea de continut pe televizoarele comerciale este esentiala pentru o comunicare eficienta cu clientii. Dar, de multe ori, nu este usor sa le pastreze actualizate, cu timp si resurse limitate. Samsung Business TV permite intreprinderilor de toate dimensiunile sa maximizeze avantajele televizoarelor comerciale. Televizoarele Business versatile pot fi integrate cu usurinta cu aplicatia de gestionare a continutului asociata, permitandu-le companiilor sa-si gestioneze propriul continut – indiferent cat timp si cate resurse au. Samsung Business TV ofera companiilor cu locatii fizice un mod puternic, dar simplu de a comunica mai bine cu clientii lor.

 

Software intuitiv

 

Nu esti expert in continut? Nici o problema. Poti utiliza cu incredere aplicatia Samsung Business TV fara a avea vreo experienta – toate procesele sunt usoare.

Continut atractiv

 

Cu o multime de template-uri gratuite, adaptate diferitelor nevoi de afaceri, poti crea continut impactant si captivant imediat.

Fara costuri ascunse

 

Tot ce trebuie sa faci este sa descarci aplicatia pe smartphone sau tableta. Nu exista costuri suplimentare.

 

Administrare simplificata a continutului

 

Cu aplicatia de gestionare a continutului Samsung Business TV, este extrem de usor sa incarci continut dinamic si atractiv pe Business TV. Interfata incredibil de simpla a aplicatiei iti permite sa editezi, sa revizuiesti, sa finalizezi si sa implementezi continut – toate intr-un singur loc.

 

 

Template-uri atragatoare gratuite 

 

Poti alege din peste 100 de template-uri preincarcate, gratuite, pentru a crea propriul continut. Cu orientare verticala, promotii care se afiseaza alaturi de programe TV, cu miscare integrata, vanzare sezoniera si alte layout-uri predefinte disponibile, vei gasi cu siguranta efectele vizuale perfecte pentru afacerea ta.

 

 

Livrare dinamica a continutului

 

Scoate continutul in evidenta cu efecte slideshow impresionante. Profita de tranzițiile predefinite pentru a transmite fara efort – si eficient – mai multe promotii si mesaje.

 

 

Oricat de flexibil ai nevoie

 

Pe langa template-uri personalizabile gratuite, aplicatia Samsung Business TV iti ofera libertatea de a-ti prezenta propriul continut unic. Afiseaza continutul dorit, unde vrei, cand vrei.

 

 

Solutie pentru o gama larga de nevoi de afaceri

 

Indiferent daca sunteti un restaurant independent care doreste sa poata actualiza cu usurinta o placa de meniu digitala, un centru medical care trebuie sa afiseze videoclipuri cu informatii publice actualizate sau un mare magazin de vanzare cu amanuntul care promoveaza anumite game de produse, Samsung Business TV face totul este posibil.