Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Vara – momentul perfect pentru a va imbunatati sistemul A/V de exterior

Daca nu ati facut-o inca, acum este momentul sa va intoarceti la acele proiecte pentru divertisment in aer liber pe care le-ati inceput, dar nu ati reusit sa le terminati pana acum, fie din cauza bugetului, a vremii sau din alt motiv.

 

Cand vremea se incalzeste actiunea se muta din interiorul locuintei in exterior si multi oameni doresc sa isi achizitioneze diverse sisteme de divertisment pentru curte, terasa sau gradina. Difuzoarele Bluetooth folosite pana acum nu va mai satisfac pentru ca nu acopera intreaga curte si nu sunt sincronizate cu sistemul audio al casei sau se intrerup atunci cand suna telefonul?

 

Astazi putem alege dintr-o varietate foarte mare de difuzoare de exterior. Nu suntem limitati la difuzoarele voluminoase montate sub streasini sau la cele tip roca. Putem alege difuzoare care sa se incadreze in decorul gradinii, cum sunt cele in forma de ghiveci, nuca de cocos, subwoofere ingropate in pamant sau difuzoare care lumineaza aleile din gradina.


Hardware-ul poate sa dispara in decorul gradinii, dar sunetul trebuie sa acopere uniform intregul spatiu. Daca alegem un amplificator de 70V si difuzoare care pot fi legate in serie nu avem nevoie de cabluri inestetice si, in plus, sunt necesare mai putine canale pe amplificator.

Am vazut, de asemenea, o mica crestere in “teatrele in aer liber” in ultimi ani. Televizoarele de exterior sunt din ce in ce mai bune. Conectate cu doua, trei sau cinci difuzoare si un subwoofer, acestea pot oferi experiente de neuitat in aer liber. 

 


 

Fiti creativi! Ecranele de exterior si proiectoarele protejate pot oferi experiente de film uimitoare in curte. Puteti gazdui petreceri incredibile si va puteti bucura impreuna cu prietenii de cele mai importante meciuri de fotbal, tenis sau alte sporturi. Adaugati si un sistem de control al iluminatului pentru a seta atmosfera perfecta pentru o seara de cocktail, o cina romantica sau orice alt eveniment care va vine in minte.