Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Prezentati continut cu un impact vizual mai profund cu video wall-urile Samsung seria UHF-E 55″

Dispozitivul UH55F-E SMART Signage a luat nastere din dorinta companiei Samsung de a cuceri noi niveluri de finete a marginii. Afisajul modelului UH55F-E are o margine ultra-subtire, de numai 1,15 mm pe laturile de sus si din stanga si de 0,55 mm pe laturile de jos si din dreapta, ceea ce inseamna margini totale extrem de inguste, de numai 1,7 mm. Cu marginile extrem de subtiri ale afisajelor sistemelor video wall UH55F-E, imaginea aproape continua se intinde pe ecrane multiple, pentru a captiva si a impresiona clientii.

 

 

Prezentati continut fara reflexii in zone iluminate

 

In combinatii cu un panou anti-reflexie, afisajul UH55F-E este conceput pentru a permite companiilor sa creeze sisteme video wall memorabile, chiar si in zone cu lumina ambientala puternica. Acest panou are o opacitate de 25%, ceea ce face ca performantele anti-reflexie sa fie considerabil mai avansate decat panourile care se limiteaza la respectarea standardului pentru raportul de penetratie. Opacitatea exterioara ramane un aspect critic al reflexiilor de lumina pentru spectatori, iar specificatiile respective sunt si mai solide comparativ cu versiunile anterioare. Prin difuzarea uniforma a luminii directe, panourile anti-reflexie ofera claritate optima, fara reflexii deranjante, ceea ce este esential in mediile de retail intens luminate. Indiferent de mediul de prezentare, definitia vizuala inalta va fi intotdeauna asigurata, indiferent de interferentele de lumina ambientala sau naturala. Afisajul UH55F-E asigura receptionarea mesajului dvs si transmite continutul in culori vibrante, facand o impresie puternica in randul spectatorilor.

 

 

Implementati o solutie robusta de video wall UHD la un cost scazut

 

Sistemul video wall Samsung modifica mediul inconjurator prin facilitarea expunerii continutului prezentat. Afisajul transforma continutul Full-High Definition (FHD) standard intr-o puternica experienta vizuala Ultra-High Definition (UHD). Fiind primul sistem din industrie care sa implementeze configuratii de video wall de pana la 5 x 5, bazate pe conectare in serie prin porturile DisplayPort (DP) 1.2 si HDMI, modelul UH55F-E poate proiecta continut UHD de inalta calitate pe mai multe ecrane simultan. Afisajul sistemului video wall UH55F-E de la Samsung asigura o usurinta in utilizare imbunatatita si reduceri de costuri datorita configuratiei 5 x 5, deoarece sistemele video wall existente bazate pe PC necesita placi grafice de inalta performanta, la care divizoarele UHD sunt limitate la configuratii de 2 x 2 ecrane. Aceasta capacitate si flexibilitate superioare ofera companiilor noi oportunitati de prezentare a unui continut memorabil, fara costuri sau complexitate suplimentare.

 

 

Utilizati din plin capabilitatile UHD prin calibrarea avansata din fabrica

 

Procesul de calibrare din fabrica al companiei Samsung, format din mai multi pasi, regleaza ecranele sistemului video wall la cea mai mare luminozitate si uniformitate de redare a culorii pe ecrane multiple, imediat dupa instalare, permitand calitatii deosebite a panourilor sa confere rezonanta continutului UHD. Dupa calibrare, ecranele ofera o uniformitate locala de top, de peste 90%, pentru o acuratete optima a culorii pe intregul afisaj. Procesul de calibrare le permite ecranelor si sa ofere un echilibru de alb superior. Pe langa calibrarea riguroasa din fabrica, utilizatorii pot gestiona uniformitatea culorii si a luminozitatii in mod convenabil, cu Samsung Color Expert, un program software gratuit. Prin intermediul acestor solutii complexe de gestionare a culorii, sistemele video wall permit realizarea unor prezentari la scara mare, caracterizate de o uniformitate, permanenta si performanta superioare, pentru cea mai buna redare a culorii.

 

 

Convingeti-va de calitatea inegalabila si de durata a panourilor

 

Atunci cand sunt expuse la o gama de conditii de mediu, panourile unui video wall risca pierderea calitatii imaginii, din cauza distorsiunii si a unei prezentari cu culori neregulate. In acelasi timp, panourile lipsite de zone de contrast inegal compenseaza lipsa uniformitatii iluminarii de fundal, permitand psstrarea pe video wall a unui continut de calitate superioara, pentru un timp indelungat. Pentru a oferi o claritate continua a afisajului si promovarea neintrerupta in mediul de operare, panourile pentru sistemul video wall de la Samsung trec printr-un proces de testare riguroasa a performantei. Fiecare afisaj dispune de un panou consolidat, care respinge caldura, intemperiile si alte conditii solicitante. Ca urmare, panoul superior Samsung previne intunecarea ecranului, scaparile de lumina sau orice deteriorare similara a calitatii imaginii, asigurand in acelasi timp transmiterea indelungata a unui continut exceptional si experienta vizuala suprema.

 

 

Prezentare intensa si fiabila a continutului pentru toate cerintele companiei dvs.

 

Conceput pentru a-si menține performantele in diverse conditii de mediu de interior, sistemul video wall UH55F-E de la Samsung da nastere unei experiente vizuale de efect. Rapoartele de contrast ridicate ale sistemului video wall (46 inch: 3.500:1 si 55 inch: 4.000:1) si luminozitatea inalta de 700 nit produc imagini de calitate superioara precum si o prezentare in culori dinamice, indiferent de conditiile ambiante de iluminare. Cu performante de functionare continua si fiabilitate, afisajele UH55F-E pot prezenta continut dinamic si de incredere pentru cerintele dvs unice de afaceri. Aceasta combinatie de beneficii ale unui design integrat face din modelul UH55F-E o alegere inteligenta in mediile de afaceri, unde lizibilitatea este esentiala.

 

 

Dispozitiv all-in-one ce asigura utilizare economica si robusta

 

Sustinut de un procesor Quad Core puternic, dispozitivul Signage Player Box permite coexistenta in acelasi dispozitiv a comutarii intre surse multiple si a unui media player, reducand nevoia de cheltuieli suplimentare pentru echipamente care sa opereze diversele functii ale unui sistem video wall. Conceput pentru a beneficia de capabilitatile platformei Samsung SMART Signage Platform (SSSP) incorporate, dispozitivul all-in-one versatil transforma sistemele video wall standard, folosind puternicul procesor Quad Core pentru procesarea mai rapida a informatiilor si gestionarea simpla a continutului cu MagicInfo S3.

 

 

Suporturi de perete extrem de configurabile, adaptabile la configuratia pe care o doriti

 

Suporturile speciale de perete asigura instalarea simpla a sistemelor video wall, folosind un numar minim de pasi de instalare, oferind configuratii de atasare și conectare simplificate si fiind lipsite de piese de schimb. Sistemul de montare pe perete ocupa un spațiu minim si corespunde dimensiunilor sistemului video wall, iar utilizatorii pot sa instaleze mai intai suportul si apoi pot monta ecranul in video wall. Acest design usor de utilizat elimina eforturile lente de masurare si reglare a sistemului de montare pe perete, permitand conceperea de configuratii ideale prin aliniere lipsita de efort intre dimensiunea suportului de perete si dimensiunea ecranului video. Aceasta uniformitate dimensionala si posibilitate simpla de reglare inlatura si nevoia de a demonta intregul video wall daca o anumita sectiune necesita reglaje.