Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Video Wall-uri seamless cu rama foarte subtire – Samsung Seria VH55R-R

Cu o rama extrem de subtire de numai 0,44 mm si echipata cu tehnologia avansata de imbunatatire a imaginii Samsung, impreuna cu unghiuri de vizualizare largi, seria VHR-R ofera o experienta impactanta. Designul modern si subtire permite display-ului sa se integreze in orice mediu de afaceri.

 

 

Rama aproape invizibila de numai 0,44 mm

 

O rama extrem de subtire de 0,44 mm permite livrarea continutului ca o singura imagine. In plus, afisajul ajuta la eliminarea oricarei distorsiuni a imaginii si ofera o experienta de vizionare mai imersiva.

 

 

Vizualizati continutul din orice unghi

 

Unghiurile de vizualizare largi ale afisajului permit spectatorilor sa vada continutul chiar daca nu stau direct in fata afisajului. Publicul poate obtine informatii clare si precise, indiferent de aspectul sau locatia video wall-ului.

 

 

Tehnologie de imbunatatire a imaginii

 

Puternica tehnologie de imbunatatire a imaginii Samsung garanteaza ca intregul continut este vibrant si clar. Cu modul Picture Enhancer, saturatia si contrastul culorilor sunt imbunatatite prin ajustarea curbei gamma. Folosind modul Black Equalizer, imaginile intunecate devin luminoase, astfel ca detaliile sunt mai usor de vazut.

 

 

Design modern si subtire

 

Ecranele VHR-R au un design estetic ridicat, cu o adancime ultra-subtire, mai mica de 70 mm. Acest lucru permite afisajului sa economiseasca spatiu si sa creeze un aspect modern, curat pentru retail sau alte spatii publice.

 

 

Imagini vibrante 24/7

 

Vizualizati imagini stralucitoare, cu o luminozitatea impresionanta de 700 de niti, care permite intreprinderilor sa furnizeze informatii clare 24/7. Panourile fara strălucire ale afisajului ofera o vizibilitate mai buna indiferent de lumina ambientala, garantand ca informatiile critice sunt intotdeauna vizibile.