Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Video wall-urile ARTISTICE – cel mai bun mod de a atrage atentia

Nu exista un mod mai bun de a atrage atentia decat un video wall ORIGINAL. Creati video wall-uri unice cu layout-uri nelimitate si “dominati scena”.

 

 

Un procesor care ofera video wall-uri artistice & in stil mozaic rentabile

Software-ul celor de la Userful transforma un PC standard intr-un procesor de video wall capabil sa controleze video wall-uri unice si atragatoare de orice forma si orice dimensiune, folosind aproape orice continut.

 

 

De ce este Userful solutia potrivita pentru video wall-ul dvs. 

 


Libertatea de a proiecta video wall-ul viselor dvs.

Configurati ecranele in orice pozitie, rotiti ecranele individual sau intregul video wall la orice unghi. Combinati si potriviti ecrane de diferite dimensiuni, tipuri si formate ale imaginii.  

Costuri reduse 

Userful pastreaza costurile scazute prin utilizarea unui PC standard si a retelei Ethernet existente.

Proiectele despre care seful dvs. nu credea ca sunt posibile se incadreaza acum in bugetul dvs.

Configurare rapida si intuitiva
 

Obtineti alinierea perfecta a pixelilor in cateva minute. Interfata Drag-and-drop Userful este de departe cea mai rapida si mai usoara cale de a implementa un video wall artistic. API-ul usor de programat permite integrarea cu aplicatii terte.

Functionare continua garantata
 

Indiferent de marimea proiectului, utilizati un al doilea PC, ca solutie de backup. In cazul in care primul PC se defecteaza, al doilea PC ii va lua locul.

 
Cu ce se diferentiaza Userful de alte solutii de video wall?

 

Cand vine vorba de video wall-uri originale, doriti o solutie care sa va sustina viziunea. Userful nu este doar bogat in functii, ci face si gestionarea chiar si a celor mai provocatoare video wall-uri “floare la ureche”. Userful va permite sa obtineti cel mai bun video wall posibil la un cost mai mic decat concurenta.


✓ 1 PC poate sustine video wall-uri de pana la 100 de ecrane si o persoana poate gestiona centralizat un numar nelimitat de video wall-uri prin Cloud.

 

✓Solutia software imbina caracteristicile de video wall de ultima generatie intr-un pachet cu cost redus si un API optional pentru o integrare mai complexa.

 

✓Creati video wall-uri artistice/stil mozaic sau orice alta configurație unica, de la banner la coloana pana la un amestec de dimensiuni de ecrane si rapoarte de aspect.

 

✓Gestionarea “drag-and-drop” bazata pe browser face ca un video wall sa poata fi gestionat cu usurinta de oricine.

 

✓Userful pastreaza costurile scazute prin utilizarea unui PC standard.

 

Cum functioneaza?