Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Virtuoso I si OH – pentru un design unic!

Sistemele analogice, care functioneaza cu difuzoare active, reprezinta cel mai simplu si mai flexibil mod de a crea un sistem audio multiroom. Disponibile in diverse configuratii, aceste sisteme ofera solutia perfecta pentru muzica de divertisment si pentru mesajele vocale. 

 

Sistemul expandabil “Virtuoso I” de la Tutondo poate fi utilizat in 1 pana la 3 camere fara o unitate centrala, oferind 3 programe Hi-Fi stereo private, care pot fi partajate si in alte camere. “Virtuoso I” functioneaza cu boxe active cu amplificator incorporat. Sistemul functioneaza perfect cu cel mai spectaculos difuzor Tutondo – OH!

 

 

Design-ul sferic, structura din aluminiu, capacul din tesatura al dom-ului, inelul din cauciuc si o gama larga de culori interschimbabile sunt rezultatul unei cercetari profunde a emotiilor create prin jocul cu contrastul materialelor cum sunt aluminiul & tesaturile, culorile calde si reci, formele fine si de baza, combinate armonios impreuna.

 

 

OH este un difuzor sferic cu doua cai si baza ce poate fi reglata intr-o multitudine de pozitii. Are o putere maxima de 120 W RMS, impedanta nominala de 8 ohmi si un unghi de acoperire de 140°.

 

Culorile de baza sunt: argintiu, negru si alb. Insa, optional, la cererea clientului, poate avea o multitudine de culori (inelul si tesatura).