Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

VIZ-ART – Design original pentru locatii de prestigiu

Design-ul original si functionalitatea ecranelor si lifturilor VIZ-ART au impresionat de-a lungul timpului arhitecti, integratori si profesionisti AV care au cunoscut calitatea inalta a produselor folosindu-le pentru cele mai “indraznete” instalatii.

 

In proiectarea lifturilor si ecranelor de proiectie, VIZ-ART pune accent pe confortul utilizatorilor si pe functionalitatea exceptionala. Succesul si satisfactia in instalarea echipamentelor AV sunt un rezultat al grijii pentru cele mai mici detalii. Produsele VIZ-ART sunt folosite de cele mai exigente magazine audio si video, iar automatica si ecranele de proiectie au fost  recunoscute in proiecte AV de prestigiu.

 

Alegand cea mai buna calitate, primiti un produs de exceptie care va contribui la asigurarea ca sistemul home cinema va va oferi confortul complet asteptat.


Lifturile pentru plasme/LCD-uri instalate intr-o piesa de mobilier sau intr-o carcasa speciala  gliseaza televizorul pe durata filmului. Aceste produse sunt alese de oameni care apreciaza confortul, solutiile originale, si spatiul liber in living. 

 

Lifturile pentru plasme/LCD-uri sunt dedicate pentru instalarea echipamentelor in mobilierul pe care il alegeti, pastrand astel stilul pur al interiorului, fara a pune echipamentele tehnologiei moderne la vedere. Bucurati-va de confort si subliniati originalitatea interiorului cu VIZ-ART.

 

Puteti alege dintr-o gama variata de modele, in functie de dorintele si de necesitatile dumneavoastra. Mai jos va prezentam cateva modele si idei de lift-uri pentru plasme/LCD-uri:

 

F-LIFT ofera noi oportunitati pentru design-ul interior al casei. Acum puteti ascunde televizorul in orice element de mobilier sau in orice locas si il puteti glisa numai pentru perioada de vizionare. F-Lift este modul ideal de a pastra designul clasic al interiorului sau pentru a crea un spatiu modern si original cu tehnologie moderna.

 


 

V-LIFT deschide o intreaga lume de oportunitati pentru televizoarele din interior. Acum imaginatia dumneavoastra este limita pentru ceea ce doriti sa faca liftul pentru televizor.

   

CP-LIFT este conceput pentru a monta o plasma/LCD, orizontal, in plafon. Televizorul este ascuns in tavan, iar atunci cand este apasata telecomanda aluneca afara si se opreste intr-o pozitie confortabila. CP-Lift necesita un spatiu mic, se monteaza usor, are un design original si ofera confort utilizatorului.

 


 

SIDE-LIFT este conceput pentru a monta o plasma/LCD intr-o piesa de mobiler, intr-o incinta sau intr-un perete despartitor (orizontal). SIDE-LIFT raspunde asteptarilor utilizatorilor si designerilor si este utilizat in amenajari interioare interesante si originale.

 


 

VMAX-LIFT reprezinta un mod original de a prezenta informatii in locatii prestigioase. 

 


 

ADVANCED LIFT este solutia ideala pentru locuri elegante, cu o plasma sau un LCD vizibile doar atunci cand sunt utilizate. ADVANCED lift are un design original, este silentios, convenabil si usor de utilizat; dispune de control IR, RF, Trigger, control centralizat.