Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Despre Noi

ROMAUDIOVIDEO si-a inceput activitatea in anul 1991, intr-un domeniu in care se poate mandri ca a ridicat standardele de calitate. Nu o spunem noi, o spun clientii si proiectele pe care le-am finalizat si care stau marturie in acest sens. Astazi ROMAUDIOVIDEO este o companie stabila si experimentata, cu un portofoliu amplu de clienti, construit pe baza increderii si recomandarii partenerilor de afaceri.

Societati precum Romatsa, H&M, Mega Image, Aeroportul International Henri Coanda sau METROREX stau marturie seriozitatii si promptitudinii cu care ducem la bun sfarsit proiectele asumate.

De asemenea, societatea noastra este certificata in Managementul Calitatii conform standardelor SR EN ISO 9001:2008 si este membra a Organizatiei Colectoare de Deseuri EEE ECOTIC, sub certificarea Agentiei Nationale pentru Protectia Mediului.

Suntem specializati in Proiectare sisteme A/V (Adresare publica, automatizari, sisteme de conferinta si traducere simultana, etc.), importatori directi de echipamente A/V, distribuitori unici pentru o mare parte din barandurile comercializate, iar echipa noastra de ingineri este scolarizata in Germania, Spania si Belgia.

In cadrul echipei noastre se intrunesc atat oameni cu experienta in proiectare, consultanta si instalare, cat si membri ai AES (Audio Engineering Society), care este singura organizatie mondiala dedicata exclusiv tehnologiei audio, respectiv un standard al calitatii domeniului in care activam.

Inca de la infiintare, am desfasurat proiecte de amploare in aplicatii pentru Adresare Publica, ceea ce ne-a asigurat in timp pozitia de lider pe acest segment, in Romania.

Una dintre cele mai bune strategii folosite a fost sa cream si sa mentinem parteneriate de succes cu cei mai buni integratori de sisteme din tara noastra. Acest lucru ne-a asigurat participarea la lucrari de amploare, precum si consolidarea experientei in audio-video. 

De curand , am deschis un nou showroom in Bucuresti (Soseaua Nordului) in care puteti vedea si testa urmatoarele tipuri de echipamente: video wall-uri, ecrane interactive, sisteme room booking etc. 

 

Certificari

Marci Comercializate

Principalii Clienti