Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Solutie audio integrata TOA/Sittig pentru cladiri mari

In vremurile dificile de astazi in care trebuie sa definim un nou normal in locuri aglomerate, trebuie sa gasim noi modalitati de comunicare si interactiune unii cu ceilalti, precum si de difuzare a informatiilor centrate pe client.

 

Solutie audio integrata pentru cladiri mari

 

TOA a inceput o cooperare strategica cu Sittig Technologies GmbH, care ofera AAS (Automatic Announcement Systems) pentru aeroporturi, gari, centre comerciale si facilitait industriale.

 

Datorita solutiei TOA / Sittig veti putea furniza anunturi manuale si automate care pot fi declansate fie manual de catre personalul dvs., fie automat de catre OCC.

 

Datorita combinatiei si integrării celor doua tehnologii, TOA si Sittig, va putem oferi solutii personalizate pentru o gama larga de provocari.

 

Cum functioneaza integrarea TOA / Sittig

 

Sistemul PAXGuide al Sittig este o extensie pentru solutiile de adresare publica TOA. In combinatie, sistemele transmit anunturi manuale si automate de inalta calitate in aeroporturi, gari, instalatii industriale si orice alta cladire complexa de mari dimensiuni, in care este posibil sa aveti nevoie de solutii audio.

 

Datorita conexiunii flexibile cu baza de date centrala OCC, sistemele de adresare publica existente si sistemele CCTV din cladiri pot fi integrate, printre alte sisteme audio.

 

Cu solutia TOA / Sittig veti putea furniza informatiile corecte la momentul potrivit, in locul potrivit, in limba corecta si la o calitate inalta.

 

 

Unele dintre avantajele integrarii TOA / Sittig:

 

  • Solutie audio complet integrata, scalabila si descentralizata
  • Anunturi automate si manuale difuzate cu inteligibilitate ridicata
  • Reducerea cheltuielilor de personal prin automatizarea proceselor si anunturilor
  • Anunturi automate in peste 29 de limbi
  • Satisfactie mai mare a clientilor si cresterea vanzarilor datorita informatiilor adecvate pentru clienti
  • Sisteme perfect integrate
  • Sisteme PA / VA certificate EN54, complet integrate, bazate pe IP

 

Sistem all-in-one pentru adresare publica, siguranta si sunet excelent

 

TOA isi imbunatateste constant capacitatile tehnologice in domenii precum acustica, grafica si retelele, dezvoltand produse inovatoare pentru a oferi clientilor sai performanta sonora maxima si liniste sufleteasca.

 

Produsele de baza pentru solutia audio integrata

 

  • Sisteme integrate de alarmare vocala / adresare publica prin sisteme flexibile cu o inteligibilitate excelenta a vorbirii din 1969
  • Sisteme intercom – comunicare simpla, descentralizata, fiabila si convenabila in viata de zi cu zi – Siguranta in caz de pericol
  • Audio comercial – Sunet de inalta calitate pentru restaurante si puncte de vânzare cu amanuntul din 1934

 

 

Sittig PAXGuide Cloud

 

Sistemul PAXGuide este, de asemenea, disponibil ca sistem de anunturi automat bazat pe cloud, special conceput pentru aeroporturi mici, gari, facilitati industriale si centre comerciale. PAXGuide Cloud asigura flexibilitate maxima si intretinere minima prin descentralizarea performantei serverului si minimizarea costurilor hardware.

 

 

Solutie audio TOA / Sittig: cazuri de utilizare

 

➜ Aeroporturi si gari

 

 

➜ Mall-uri si facilitati industriale