Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Solutii de gestionare a caderilor de la Rondish – Siguranta pacientului

Managementul caderilor

 

Caderile sunt o cauza comuna de ranire in randul persoanelor in varsta, care pot reduce semnificativ mobilitatea si independenta si pot duce la o scadere a sanatatii mentale si fizice.

 

Solutiile de gestionare a caderilor de la Rondish sunt concepute pentru a ajuta ingrijitorii sa reduca semnificativ caderile, minimizand ranile si imbunatatind calitatea vietii celor dragi. Rondish ofera o varietate de sisteme de monitorizare a caderii cu fir si wireless, cu optiuni de plasare versatile pentru a satisface nevoile diferitelor facilitati de ingrijire medicala.

 

 

Sisteme de monitorizare cu fir

 

Sistemele de monitorizare a ridicarilor din pat cu senzor pentru pat, scaun sau podea sunt o solutie fiabila pentru prevenirea caderilor.

 

Unitatea de monitorizare poate fi amplasata langa pat sau pe un scaun cu rotile si conectata la un senzor care declanseaza o alerta atunci cand rezidentul se ridica (sau calca pe un senzor de podea).

 

Functiile de siguranta standard Rondish includ o optiune de resetare automata daca pacientul se asaza inapoi.

 

 

Sisteme de monitorizare fara fir

 

Unitatile de monitorizare fara fir includ aceleasi functii ca si unitatile de monitorizare cu fir, permitand in acelasi timp ca alarma sa fie plasata intr-o locatie convenabila in camera sau chiar in afara camerei (langa usa).

 

Mai multi  senzori de cadere pot fi asociati cu aceeasi unitate de monitorizare, plus un dispozitiv suplimentar, cum ar fi un senzor de miscare sau o alarma de baie.

 

 

Kit de monitorizare a ridicarilor din pat

 

Kit-ul format din pager si senzor de miscare cu infrarosu este perfect pentru ingrijitorii la domiciliu.

 

Pozitionati senzorul langa pat, scaun sau usa, iar atunci cand persoana iubita incearca sa parasească patul, scaunul sau camera, senzorul va semnaliza pagerul instantaneu, oferindu-le ingrijitorilor sansa de a actiona inainte de a se produce o cadere sau inainte ca persoana iubita sa dispara pe usa.