Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Solutii de monitorizare a temperaturii corpului uman potrivite pentru orice spatiu

WG 620 – Camera detectare febra, coronavirus Covid-19, gripa, Ebola

 

Camera de detectare a febrei WG 620 permite screening-ul rapid si precis al temperaturii mai multor persoane simultan, de la o distanta sigura.

 

Dispozitivul poate fi montat pe ecrane, trepiede si stative pentru a capta imagini faciale si a detecta temperatura corpului a pana la 5 persoane in acelasi timp, de la o distanta de pana la 2 metri.

 

Camera WG 620 este disponibila in diferite optiuni de configurare – la cerere, putem furniza monitor si suport pentru o solutie completa.

 

Mai multe detalii….

 

 

WG 420 – Detector temperatura corporala si statie de igienizare a mainilor

Detectorul de temperatura corporala cu statie de igienizare a mainilor WG 420 poate fi utilizat ca test de screening de prim nivel pentru identificarea cu acuratete a persoanelor care au o temperatura corporala mai mare decat temperatura normala.

 

Persoanele cu febra pot suferi de Coronavirus Covid-19, Ebola, gripa, SARS sau alte variante de gripa, precum gripa aviara sau gripa porcina.

 

Dispozitivul include, de asemenea, un dispenser de igienizare a mainilor.

 

Mai multe detalii….

 

 

WG 220 – Termometru de mana cu infrarosu pentru detectarea febrei

Termometrul portabil cu infrarosu pentru detectarea febrei WG 220 este un termometru compact, fara contact, conceput special pentru a masura in siguranta temperatura corpului unei persoane, indiferent de temperatura camerei. Datorita naturii sale “fara contact”, este o solutie ideala pentru testarea temperaturii persoanelor in focare epidemice.

 

Mai multe detalii….

 

 

WG 020 – Camera de masurare a temperaturii corpului

 

Camera de masurare a temperaturii corpului WG 020 este echipata cu un detector termic cu rezolutie 160 × 120 pentru a detecta simptomele Covid-19, Ebola si gripei.

 

Dispozitivul poate fi implementat rapid in locuri precum vama, aeroporturi, scoli si spitale pentru examinare si carantina.

 

Mai multe detalii….