Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Solutii de predare interactiva Epson

Solutii de predare interactiva Epson

 

 

Adaugati flexibilitate si interactivitate lectiilor prin intermediul unei dimensiuni scalabile de afisare de pana la 254 cm si a unei game de caracteristici sofisticate.

 

Solutiile de predare interactiva de la Epson ofera profesorilor libertatea de a crea experiente de studiu digital care satisfac asteptarile studentilor si profesorilor din ziua de azi, familiarizati cu dezvoltarile tehnologice, pentru a promova participarea si studiul eficient.

 

Imbunatatea studiului prin interactivitate

 

In salile de clasa sau in amfiteatre, solutiile de predare interactiva Epson faciliteaza afisarea si editarea unei game largi de continut, adnotarea in timp real a prezentarilor, scrierea, desenarea si adaugarea comentariilor si raspunsurilor direct pe ecran, precum si salvarea si partajarea lucrarilor rezultate in urma colaborarii.

 

Solutie de predare interactiva avansata

 

Proiectoarele Epson pentru educatie ofera interactivitate prin intermediul a doua creioane (exclusiv EB-710Ui, EB-696Ui, EB-695Wi, EB-685Wi, EB-680Wi, EB-675Wi), cu un design nou si o gama de varfuri tari sau moi pentru un scris confortabil, precum si interactivitate tactila (exclusiv EB-710Ui, EB-696Ui, EB-695Wi, EB-680Wi).

 

Toate modelele dispun de functii extinse de adnotare fara a fi nevoie de o conexiune la PC si de functia  imbunatatita de moderator, precum si de functonalitati de impartire a ecranului si de modalitati de interactivitate pentru mai multe ecrane foarte late. De asemenea, utilizatorii pot controla echipamente aditionale, precum o camera pentru documente, direct de la proiector, iar toate modelele sunt echipate cu intrari HDMI, difuzor integrat de 16 W si intrare pentru microfon.

 

Conectare şi colaborare

 

Prezentare interactiva fara probleme

 

Concentrati-va asupra modului de adnotare fara PC pentru acces instantaneu la functiile tablei albe si preluati controlul camerei pentru documente direct de la proiector.

 

Conectivitate imbunatatita

 

Realizati conexiuni la computere, playere DVD, camere pentru documente si nu numai, cu ajutorul intrarilor multiple HDMI. Schimbati repede sursa si mentineti fluiditatea lectiei cu ajutorul noului ecran de pornire care va ofera acces la comenzile si functiile cheie ale proiectorului. In acelasi timp, functia optionala Wi-Fi va ofera o libertate si mai mare de miscare, deoarece prezentatorii nu sunt limitati de lungimea cablului.

 

Inspiratie prin implicare

 

Adaugati o dimensiune noua predarii prin scrierea, desenarea si adaugarea comentariilor si raspunsurilor direct pe ecran. Noile creioane interactive sunt mai confortabile, cu varfuri tari sau moi si cu o durata de viata a acumulatorului de trei ori mai mare. Anumite proiectoare dispun si de control tactil pentru o implicare si mai usoara.

 

O varietate larga de colaboratori

 

Partajati continut intre membrii clasei cu ajutorul functiei Multi-PC care permite partajarea continutului de pe computerele a peste 50 de persoane. Functia de moderator imbunatatita ofera profesorului o modalitate usoara de a alege pana la patru dintre acestea pentru a le afisa pe ecran in acelasi timp.

 

Prezentare interactiva la scara larga

 

Creati o suprafata interactiva uriasa pe un ecran foarte lat cu ajutorul a doua proiectoare care functioneaza perfect impreuna. Interactivitatea pe ecrane multiple permite ca zona pentru imaginea completa sa poata fi folosita in continuare pentru caracteristici interactive.

 

Doua ecrane pentru unul singur

 

Adaugati profunzime studiului cu ajutorul caracteristicii de impartire a ecranului care poate afisa continut din doua surse diferite, cum ar fi un plan de curs de pe PC si un instantaneu sau clip video de la o camera pentru documente.

 

Dimensiunea de afisare conteaza

 

58% dintre studenti nu pot citi continutul de pe un afisaj cu ecran plat de 70″

 

O dimensiune mai mare a ecranului permite o vizibilitate si o lizibilitate mai bune pana in spatele incaperii. De asemenea, proiectoarele Epson ofera o conectivitate facila si sunt mai usor de manipulat si instalat. Un ecran plat de 70″ poate cantari 73 kg, in timp ce proiectorul EB-696Ui Full HD WUXGA cantareste doar 8,3 kg.

 

Fara reflexii

 

Proiectoarele Epson proiecteaza continutul direct pe perete, panou sau tabla alba, fapt care elimina reflexiile deranjante. De asemenea, proiectoarele Epson sunt suficient de luminoase pentru a putea fi folosite pe timp de zi fara reducerea lizibilitatii.

 

Vizualizare fara restrictii

 

Unele ecrane plate au unghiuri de vizualizare limitate, facand dificila vizionarea continutului de pe ecran din lateral. Acest lucru nu este valabil in cazul proiectoarelor Epson, care nu au astfel de unghiuri moarte, fapt care permite tuturor celor din incapere sa vizualizeze continutul in mod clar.

 

Protejeaza ochii

 

Ecranele plate RGB pot parea pixelate atunci cand sunt privite din imediata apropiere pentru perioade lungi de timp, cum ar fi in timpul prezentarilor interactive sau al colaborarilor prelungite, solicitand in mod excesiv ochii. Proiectoarele prezinta un efect de pixelare mai redus decat ecranele plate si, datorita reglarii automate a luminii, pot fi privite pentru perioade de timp mai lungi, fara a solicita vederea.