Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Solutii de videoconferinta Yealink pentru birouri

Solutii de videoconferinta Yealink pentru birourii:

 

Directorii se pot alatura acum unei conferinte video din biroul propriu sau chiar de acasa, fara a se muta intr-o sala de conferinte fixa, economisind timp si sporind confortul si eficiența.

 

 

VP59 Desktop Video Phone

 

Conceput pentru directori si angajati deopotriva, telefonul inteligent VP59 de la Yealink arata viitorul revolutionar al colaborarii video pe desktop. Telefonul asigura o experienta mai buna a apelurilor, datorita calitatii sale video si audio, precum si funcții robuste, cum ar fi conferinte mixte audio/ video cu pana la cinci participanti, Wi-Fi si Bluetooth incorporate, inregistrare USB locala si multe altele. Bazat pe Android 7.1, VP59 vine cu calendar incorporat, inregistrator de sunet si diverse aplicatii utile. Mai mult, VP59 accepta si extinderea functiilor prin aplicatii terte.

 

 

T58A Desktop Video Phone cu camera video

 

Yealink T58A cu camera video este un telefon media inteligent, usor de utilizat, care ofera o experienta de apelare audio si video HD imbunatatita pentru oamenii de afaceri. Acest telefon inteligent permite o comunicare vizuala care imbunatateste productivitatea. Bazat pe sistemul de operare Android 5.1.1, T58A cu camera video dispune de un ecran tactil, reglabil de 7″, o camera HD detasabila de doi megapixeli CAM50, Wi-Fi si Bluetooth 4.2 integrate si este asociat un browser web, calendar, inregistrator si multe altele, care suporta, de asemenea, instalarea de aplicatii terte pentru personalizarea afacerilor. Yealink T58A cu camera video ofera o solutie de comunicare all-in-one pentru directorii, managerii si telelucratorii din ziua de astazi.

 

 

Yealink VC Desktop Software

 

Yealink VC Desktop (pentru Windows) este un software de colaborare video de inalta calitate, eficient din punct de vedere al costurilor, creat pentru a eficientiza comunicarea pentru afacerile de astazi. Yealink VC Desktop permite interactiuni fata in fata de inalta calitate si fara intreruperi pentru utilizatori (video 720P HD, distribuire de continut full HD 1080P) si ofera o interoperabilitate larga cu suport dual-protocol H.323/ SIP. Pe langa capacitatea sa excelenta de a se adapta la retea, software-ul este la fel de usor de utilizat pe cat este de configurat.