Newsletter

Selecteaza Domeniu:

COVID-19 Digital Signage Solutions

Pentru a ajuta clientii din fiecare sector industrial sa combata COVID-19, Allsee a creat o serie de solutii specifice. Pentru a aborda explicit noile probleme cu care se confrunta utilizatorii finali, care au fost aduse in atentia Allsee de catre partenerii lor, au dezvoltat recent doua game noi. In plus, Allsee a prezentat si cateva utilizari noi pentru unele dintre produsele lor existente. Impreuna, aceste produse alcatuiesc gama Allsee COVID-19.

 

Display Digital Signage Android cu statie de igienizare a mainilor

 

 • Combinati igienizarea mainilor cu semnalizarea digitala – In prezent, igiena personala este esentiala, iar acolo unde nu sunt disponibile instalatii de spalare a mainilor, aceste afisaje sunt ideale. Acestea combina o statie de igienizare a mainilor cu o solutie de semnalizare digitala versatila, care poate fi actualizata instantaneu de pe portalul online Allsee sau folosind un stick USB.
 • Solutie fara contact – Pe langa faptul ca au o statie de igienizare a mainilor automata, fara contact, aceste afisaje vin cu un upgrade de retea si cu un abonament gratuit pe o perioada de un an ca standard, astfel incat pot fi actualizate de pe portalul online CMS al Allsee. Nu au butoane sau comenzi externe si au un timer on/off automat pentru a reduce contactul dupa instalare.
 • Siguranta pe primul loc – Deoarece sunt fabricate dintr-o carcasa robusta din otel, sunt ideale pentru orice locatie publica. Rezervorul de dezinfectant are o capacitate de 700 ml, la fel ca majoritatea statiilor de igienizare standard de pe piata, pentru a maximiza siguranta atunci cand utilizati un produs de dezinfectare a mainilor cu o concentratie ridicata de alcool (conform recomandarilor Organizatiei Mondiale a Sanatatii). Rezervorul de dezinfectant este, de asemenea, complet izolat de componentele electronice interne din aceleasi motive de siguranta.
 • 3 ani garantie – la fel ca toate celelalte solutii Allsee; Allsee ofera o garantie comerciala completa de 3 ani si asistenta tehnica gratuita pe viata.
 • Utilizare 24/7 – Aceasta este o adevarata solutie comerciala. Construita folosind un panou LCD si componente de cea mai buna calitate, este proiectata sa fie in uz constant, ceea ce este esential pentru unele locatii.
 • Suport optional disponibil – Puteti utiliza suportul de perete gratuit, care este inclus, sau puteți utiliza suportul elegant de podea (optional), pentru o portabilitate usoara. Suportul modern de podea are, de asemenea, o banda LED albastra iluminata.
 • Utilizare in diverse locatii – Aceste afisaje pot fi utilizate cu adevarat in orice locatie in care nu exista apa si sapun in apropiere. Mediile populare includ magazine, sali de sport, birouri, scoli, depozite si spitale.

 

 

Display cu termometru si recunoastere faciala

 

 • Verificarea automata a temperaturii fara contact – Folosind un sistem dual-cip Melexis, impreuna cu un ventilator de racire, modulul de imagistica termica masoara temperatura ambientala, precum si temperatura corpului utilizatorului pentru a maximiza precizia. Intervalul de temperatura al senzorului este de -40° C pana la 85° C cu o precizie de ± 0,3° C. Acest sistem automatizat nu numai ca reduce eficient munca manuala, ci este in intregime contactless, ceea ce este extrem de important in lumea de azi.
 • Sistem de detectare a mastilor – Pe langa citirea temperaturii corpului uman, sistemul poate verifica, de asemenea, daca utilizatorul poarta o masca de protectie respiratorie. Aceasta caracteristica poate fi dezactivata daca nu este necesara.
 • Alarma febra – Cand temperatura unui utilizatorului depaseste temperatura prevazuta, o alarma audio si vizuala se activeaza pentru a avertiza utilizatorul ca are febra. Aceasta caracteristica poate fi, de asemenea, dezactivata daca nu este necesara.
 • Sincronizare cu sisteme existente – Folosind interfata de conectare, aceasta solutie poate fi integrata cu sistemele de usa sau de ticketing existente. Folosind software-ul inclus, puteti stabili conditiile de intrare, cum ar fi un interval de temperatura acceptabil, verificarea mastilor si intrarea sau restrictia unui utilizator.
 • Software inclus – Software-ul folosit pentru setarea conditiilor de intrare este inclus fara costuri suplimentare si poate fi instalat cu usurinta pe propriul PC sau server pentru a maximiza securitatea. Reglati intervalul de temperatura acceptat, activati sau dezactivati detectarea mastilor si alarma de febra si controlati sistemul de recunoastere faciala atunci cand il folositi ca solutie de check in/out.
 • Statie de igienizare a mainilor automata (optional) – Daca utilizati suportul de podea, puteti adauga, de asemenea, un dispenser pentru dezinfectant (optional) pentru a oferi un nivel suplimentar de siguranta.
 • Recunoasterea faciala de inalta securitate – Cu o precizie de identificare de 99,7%, aceasta solutie poate fi folosita si ca sistem de check in/ out pentru birouri, depozite si alte locatii. Puteti chiar crea o lista alba si o lista neagra pentru a controla si restricționa accesul, precum si pentru a inregistra toate intrarile in cladire. Reglati nivelurile de securitate de identificare de la utilizarea fotografiei de pe o carte de identitate la standardul militar de nivel inalt, utilizand o scanare 3D a fetei si verificarea temperaturii corpului.
 • Optiuni de montare – Ca standard, aceasta solutie vine cu un suport de masa reglabil. Printre optiunile de montare optionale se numara: un suport de perete reglabil, un suport de masa/ birou sau un suport de podea. Toate suporturile optionale au o banda LED albastra integrata.
 • Locatii posibile – Aceste afisaje sunt proiectate pentru locatii in care este necesara verificarea temperaturii, detectarea mastilor sau recunoasterea faciala. Aceste medii includ magazine, birouri, depozite, sali de sport si colegii.

 

 

A-board digital cu baterii pentru utilizare in aer liber

 

 • Kiosk mobil actualizabil instantaneu – Aceasta solutie poate fi mutata cu usurinta de catre o persoana in orice locatie pentru a transmite sfaturi si orientari guvernamentale care se schimba frecvent. Continutul difuzat poate fi actualizat in cateva secunde, fie prin USB stick, fie folosind portalul online CMS Allsee.
 • Carcasa rezistenta la intemperii IP65 – Carcasa are un grad de protectie IP65 ceea ce inseamna ca este rezistenta la praf si alte particule, precum si la umezeala. De asemenea, are o fata din sticla temperata pentru a proteja panoul LCD.
 • Ecran alimentat cu baterii – Bateria litiu-polimer integrata revolutioneaza modul in care puteti utiliza semnalizarea digitala. Aceasta solutie cu baterie va ofera peste 14 ore de functionare continua cu o singura incarcare de 7 ore.
 • Luminozitate ridicata – Panoul LCD cu o luminozitate ridicata de 700cd/m² este de pana la trei ori mai stralucitor decat un televizor obisnuit, ceea ce il face ideal pentru spatiile exterioare.
 • Bara de blocare securizata – Odata pozitionat, rotile display-ului pot fi blocate cu bara de blocare incorporata. Pentru securitate suplimentara, pote fi utilizat si un lacat.
 • Versiune pentru interior disponibila – Pentru locatiile in care nu este nevoie de un A-board de exterior, Allsee ofera si o versiune de interior.
 • Locatii posibile – Aceste afisaje sunt perfecte pentru locatii precum supermarketurile si magazinele cu intrare direct de afara.

 

 

Afisaje digitale de sine statatoare

 

 • Afisati informatii privind conformitatea – Pe langa faptul ca puteti afisa certificatele de conformitate, puteti transmite clientilor si personalului dvs. materialele instructive necesare, cum ar fi tehnica de spalare a mainilor si ghidul de distantare sociala.
 • Actualizare instantanee – Intrucat sfaturile si orientarile guvernamentale continua sa se schimbe in mod regulat, aceste afisaje sunt ideale, deoarece pot fi actualizate in cateva secunde, fie prin USB stick, fie prin intermediul portalului online CMS Allsee.
 • Solutie portabila – Aceste afisaje de sine statatoare au rotile integrate, astfel încat intreaga unitate poate fi mutata cu usurinta in orice locatie, dupa cum este necesar.
 • Disponibile pe negru sau alb 
 • Versiune cu montare pe perete disponibila 
 • Locatii posibile – In timp ce aceste afisaje sunt ideale pentru mediul corporate pentru a actiona ca instrument de comunicare interna, ele pot fi folosite ca afisaj digital in orice mediu in care sunt necesare afise COVID-19, cum ar fi retail, ospitalitate, divertisment, educatie si sanatate.

 

To help customers in every industry sector combat COVID-19, Allsee has created a range of specifically targeted solutions. To explicitly tackle new issues faced by end users, which have been brought to Allsee attention by their partners, they have recently developed two brand-new ranges. On top of this, Allsee have also outlined some new uses for some of their existing products. Together, these products make up Allsee COVID-19 range.

 

Hand Sanitiser Network Android Advertising Display

 

 • Combine Hand Sanitising with Digital Signage – Right now personal hygiene is key and where hand washing facilities are not available these displays are ideal. They combine a hand sanitising station with a versatile Digital Signage solution which can be updated instantly from Allsee online portal or using a USB stick.
 • Contactless Solution – As well as having a contactless automatic hand sanitising station these displays come with a network upgrade and 1 year free subscription as standard so can be updated from Allsee online CMS portal. They feature no external buttons or controls and have an automated on/off power timer to minimise contact following installation.
 • Safety First – As they are made from a robust steel enclosure they are ideal for any public location. The sanitiser tank has a capacity of 700ml, as do most standard sanitising stations on the market, to maximise safety when using high alcohol hand sanitiser (as advised by the World Health Organisation). The sanitiser tank is also completely isolated from the internal electronic components for the same safety reasons.
 • 3 Year Manufacturer’s Warranty – Just like with all of our other solutions; Allsee offer a full commercial 3 year manufacturer’s warranty and free lifetime technical support, giving you complete piece of mind.
 • 24/7 Usage – This is a true commercial grade solution. Built using a commercial grade LCD panel and components it is designed to be in constant use, which is essential for some locations.
 • Optional Stand Available – You can use the free lockable wall mount that is included or utilise the optional stylish floor stand, for easy portability. The modern stand also features an illuminated blue LED strip.
 • Possible Locations – These displays really can be used in any location where there is no soap running water nearby. Popular environments include retail spaces, gyms, offices, schools, warehouses and hospitals.

 

 

Facial Recognition Thermometer Display 

 

 • Automated Contactless Temperature Checking – Using a Melexis dual-chip system, along with a cooling fan, the thermal imaging module measures the ambient temperature as well as the user’s body temperature to maximise accuracy. The full sensor temperature range is -40°C to 85°C with an accuracy of ±0.3°C. The automated nature of this system not only efficiently reduces manual labour, but also means it is completely contactless, which is of paramount importance in today’s world.
 • Mask Detection System – As well as reading body temperature, the system can also check if the user is wearing a mask if this is an entry requirement to your building. This feature can also be disabled if not required.
 • Fever Alarm – When a user’s temperature reading exceeds a stipulated temperature, a visual and audio alarm activate to alert the user that they have a fever. This feature can also be disabled if not required.
 • Synchronise with Existing Systems – Using the connection interface, this solution can be integrated with existing door or ticketing systems. Using the software included, you can stipulate entry conditions such as an acceptable temperature range, mask checking and specific user entry or restriction.
 • Software Included – The software used to set the entry conditions is included at no extra cost and can be easily installed on your own PC or server to maximise security. Adjust acceptable temperature range, enable or disable mask detection and fever alarm, and control the facial recognition system when being used as a check in/out solution.
 • Optional Automatic Hand Sanitiser – If you are utilising the floor stand, you can also add on an optional hand sanitiser dispenser to provide an extra level of safety.
 • High Security Facial Recognition –With 99.7% identification accuracy, this solution can also be used as a check in/out system for offices, warehouses and other secure locations. You can even create a whitelist and blacklist to control and restrict access, as well as recording all building entries. Adjust the identification security levels from using the photo on an ID card to high level military standard using a 3D face scan and body temperature check.
 • Mounting Options – As standard this solution comes with an adjustable desk mounted pole. Optional mounting options include: a flush fit or adjustable wall mount, a desk stand, or a floor stand. All additional stand options have a modern integrated blue LED light strip.
 • Possible Locations – These displays are designed for locations where any kind of temperature checking, mask detection or facial recognition is required. These environments include shops, offices, warehouses, gyms and colleges.

 

 

Outdoor Digital Android Battery A-Boards

 

 • Instantly Updatable Mobile Kiosk – This solution can be easily moved by one person into any location to broadcast frequently changing government advice and guidelines. It can be updated in a matter of seconds, either via USB stick or using Allsee online CMS portal.
 • IP65 Rated Weatherproof Enclosure – The enclosure has an IP65 rating which means it keeps out all airborne swarf, dust and other particles as well as being protected from any wet weather conditions; broadening the range of possible environments. It also has a tempered glass front to protect the LCD panel.
 • Battery Powered Display – The integrated lithium-polymer battery revolutionises the way you can use digital signage. This commercial grade slimline battery solution gives you over 14 hours running time from a single 7 hour charge.
 • High Brightness – The high brightness 700cd/m² LCD panel used in this display is up to three times brighter than a domestic TV making it ideal for outdoor spaces.
 • Secure Locking Bar – Once in position the rugged castors can be locked in place with the built in locking bar. For additional security a padlock can be used to lock this in place.
 • Indoor Version Available – For locations where an outdoor A-board is not needed Allsee also offer an indoor version in the style of a traditional sandwich board.
 • Possible Locations – While these displays are perfect for locations such as outside supermarkets and shops they really can be utilised in an increasingly wide range of spaces as lockdown is lifted.

 

 

Android Freestanding Digital Posters

 

 • Display Compliance Information – As well as being able to display your government compliance certification you can also broadcast the necessary instructive materials, such as hand washing technique and social distancing guidelines, to your customers and staff.
 • Instant Updates – As government advice and guidelines continue to change on a regular basis these displays are ideal as they can be updated in a matter of seconds, either via USB stick or using Allsee online CMS portal.
 • Portable Solution – These freestanding displays have integrated castors so the entire unit can be easily moved to any location as required.
 • Wipe Clean Front Glass – As well as providing protection from the public the tempered glass front can be easily wiped clean.
 • Available in Black or White 
 • Wall-Mounted Version Available – For locations where a display needs to be mounted onto a wall, rather than having a freestanding solution, Allsee also offer a wall mounted version that resembles a giant tablet.
 • Possible Locations – While these displays are ideal for corporate locations to act as an internal communication tool they can be used as a digital poster in any environment where COVID-19 posters are required such as retail, hospitality, entertainment, education and healthcare environments.