Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Solutii Home Office

Varianta 1

 

UVC30 ROOM 4K USB Camera – Yealink UVC30 Room este o camera USB premium, care ofera o imagine clara, o reproducere precisa a culorilor si o experienata de intalnire remarcabila, la rezolutie ultra HD 4K. Dispune de auto-framing, camp vizual de 120 grade – persoanele care stau in fata unui monitor/ laptop pot fi vazute fara a fi nevoite sa ajusteze pozitia camerei.

 

CP900 cu BT50 – Yealink CP900 este un difuzor portabil cu microfon, ideal pentru biroul de acasa. Ofera un sunet clar, datorita tehnologiilor AEC, NS si DSP.

 

LS24E45UFS/EN – Monitor LED Samsung, 24″, Full HD, DVI, HDMI, USB, Flicker Free

 

 

Varianta 2 

 

UVC30 Desktop 4K Webcam – Yealink UVC30 Desktop este o noua camera USB cu 4K UHD, zoom digital 3x si microfon incorporat pentru o experienta reala si excelenta. Echipata cu senzor infrarosu si recunoastere faciala, aceasta accepta funcția Windows Hello pentru a va imbunatati securitatea de conectare. Dispune de camp vizual de 120 grade – persoanele care stau in fata unui monitor/ laptop pot fi vazute fara a fi nevoite sa ajusteze pozitia camerei.

 

LS24E45UFS/EN – Monitor LED Samsung, 24″, Full HD, DVI, HDMI, USB, Flicker Free

 

 

Pentru mai multe detalii si lista de preturi ne puteti contacta la adresa de e-mail office@audio.ro sau la numarul de telefon 0787 380 833