Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Solutii Intercom pentru farmacii, unitati medicale, supermarketuri etc.

Comunicare sigura si clara cu noul sistemul intercom WHD VoiceBridge

 

Sistemul Intercom WHD VoiceBridge – Ideal pentru farmacii, unitati medicale si supermarketuri

 

Comunicare clara si sigura  in ciuda panourilor de protectie

 

De la izbucnirea pandemiei de coronavirus, panourile din sticla securizata sau din sticla acrilica protejeaza personalul, pacientii si clientii.

 

VoiceBridge este o solutie noua, igienica, sigura si flexibila, special conceputa pentru panourile si cabinele din sticla acrilica din farmacii, unitati medicale, magazine si supermarketuri.

 

 

Instalarea si punerea in functiune se realizeaza cu usurinta

 

Sistemul VoiceBridge este alcatuit din 2 unitati de microfon care pot fi fixate cu usurinta pe orice perete acrilic sau din plexiglas cu banda dublu adeziva.

 

 

VoiceBridge este un suport esential, in special acolo unde pacientii, personalul si varstnicii trebuie protejati: Pentru o inteligibilitate clara a vorbirii – nu mai trebuie sa vorbiti mai tare, sa va aplecati sau sa ocoliti panoul de protectie.

 

 

Sistem Intercom contactless, complet automat

 

Din cauza masurilor de protectie, oamenii nu pot comunica intoatdeauna usor – mai ales cu o masca de fata. Zgomotul ambiental impiedica, de asemenea, o inteligibilitate clara a vorbirii.

 

Cu sistemul VoiceBridge, care poate fi atasat usor de panourile/peretii de protectie, frustrarea si supararea sunt de domeniul trecutului, iar inteligibilitatea clara este posibila din nou.

 

 

Sistemul VoiceBridge este potrivit pentru multe domenii de aplicare si functioneaza foarte bine acolo unde protectia igienica este deosebit de importanta sau zgomotul ambiental face comunicarea si mai dificila: cabinete medicale, spitale, case de batrani, receptiile hotelurilori, ghisee, birouri de servicii si informatii etc.