Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Solutii profesionale de colaborare la distanta OFERITE GRATUIT

 

In contextul actual, in care numeroase tari au impus masuri radicale cu scopul de a preveni raspandirea COVID-19, iar in Romania s-a decretat stare de urgenta, companiile si institutiile functioneza in regim special.

 

Ca o contributie adusa comunitatii globale, care in prezent trece prin momente dificile, unii dintre cei mai mari producatori de solutii de colaborare video au decis sa ofere companiilor si organizatiilor de orice tip acces gratuit la instrumentele de colaborare.

 

Yealink ofera pentru orice organizatie sau companie care nu a mai folosit solutiile sale pana in prezent oportunitatea ca in urmaroarele 30 de zile (cu posibilitate de prelungire), sa utilizeze GRATUIT solutii profesionale de colaborare video si sa creeze un numar nelimitat de conturi, ceea ce va permite ca interactiunile fizice sa fie transferate in mediul digital prin sesiuni video/audio.

 

Solutiile de colaborare video sunt potrivite pentru:

 

  • Companii
  • Scoli si ONG-uri
  • Institutii publice

 

Subliniem ca solutiile de colaborare audio-video sunt oferite GRATUIT si nu implica dificultati la instalare si utilizare, ca atare nu presupun eforturi sustinute din partea echipelor IT.

 

Solutiile gratuite de colaborare video asigura:

 

  • Intalniri intre pana la 5 participanti concomitent (in modul FREE)
  • Un numar nelimitat de intalniri virtuale – intre angajati sau alte tipuri de participanti (ex: profesor-elev) pentru a mentine colaborarea dintre membrii echipei si a permite lucrul de la distanta
  • Intalniri pe baza de colaborare video fara limita de durata pentru sesiunile video
  • Apeluri voce, video
  • Prezentare continut in timp real

 

Intrebarile momentului sunt: Ce combinatie de solutii tehnice este cea mai potrivita pentru nevoile companiei/ institutiei tale? Ce resurse trebuie sa pui la dispozitia angajatilor/ elevilor/ profesorilor astfel incat acestia sa poata lucra/ colabora in continuare la nivel optim? Ce investitie trebuie (si merita) sa faci pentru a trece rapid si eficient la noul mod de lucru?

 

RomAudioVideo, partener autorizat Yealink in Romania, isi anunt angajamentul de a oferi, in urmatoarele luni, consultanta si suport gratuit responsabililor IT din institutiile si companiile care vor utiliza solutiile de colaborare video din portofoliul sau.

 

Contacteaza un specialist