Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Solutii TOA pentru Moschei

Ca o companie care intelege si apreciaza caracteristicile speciale ale arhitecturii unei moschei, TOA poate oferi sistemul de sunet optim, de inalta calitate, convenabil, usor de instalat si utilizat.

Vocea Imamului trebuie sa ajunga la urechile fiecarui credincios din moschee. Chemarea la rugaciune (Azan) trebuie sa fie auzita clar, chiar si in cele mai indepartate colturi. Prin urmare, microfoanele si difuzoarele trebuie sa fie alese atent si instalate in functie de caracteristicile arhitecturale si acustice ale moscheei. Cu toate acestea, cele mai multe dintre moschei rareori iau in considerate partea acustica, astfel ca ecoul, reverberatiile lungi de sunet si feedback-ul deterioreaza inteligibilitatea Azan si Khutba.

TOA recomanda echipamentele potrivite, in exemplele de aplicatii, pentru a optimiza mediul acustic din moschee, bazandu-se pe tehnologie de cea mai buna calitate si pe decenii de experienta.
 Difuzoarele tip horn, in minaret, raspandesc puternic Azan pe o zona larga, datorita diafragmelor din poliamida durabile si de larga frecventa. Line array-urile si difuzoarele cu doua cai au un unghi de dispersie corespunzator, care nu suprima numai ecoul si feedback-ul, dar, de asemenea, disperseaza sunetul uniform in interiorul moscheei.