Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Birouri & Institutii Publice

Locul de munca este cel in care ne petrecem o buna parte din viata. In prezent, tot mai multe cladiri de birouri si institutii publice sunt concepute inca din faza de proiectare cu sisteme audio-video si diverse sisteme de management si control tehnic.

SCHEMA COMPLETA DE PREZENTARE A SOLUTIEI Structurata pe Layere

(Audio / Video / Control)

Locatie
Audio
Video
Control
Legenda
Audio

Primordial in astfel de cladiri este sistemul de adresare publica si evacuare a persoanelor in situatii de urgenta care trebuie sa raspunda cerintelor standardului de sistem SR EN 54. In unele situatii se impune utilizarea unor sisteme de conferinta/ traduceri, necesare, de obicei, la intalnirile de afaceri sau training-uri.

Video

Sistemele video utilizate in cladirile de birouri si in institutiile publice sunt videoproiectoarele, panourile si ecranele LED, sistemele de tip videowall si sistemele de prezentare interactiva.

Control

Foarte utile pentru salile de conferinta si salile de instruire sunt sistemele de control si automatizare a diversilor parametrii cum sunt: iluminatul ambiental sau tehnic, temperatura, jaluzelele, echipamentele audio-video etc. In cazul salilor de conferinte foarte solicitate se impune utilizarea sistemelor „Room Manager”.

Ultimele lucrari