Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Cultura

Cultura este rasfatul sufletului. Locurile in care cultura este la ea acasa sunt teatrele, muzeele, targurile, expozitiile si galeriile de arta, bibliotecile si cinematografele.

SCHEMA COMPLETA DE PREZENTARE A SOLUTIEI Structurata pe Layere

(Audio / Video / Control)

Locatie
Audio
Video
Control
Legenda
Audio

Sistemele de sunet difera de la o locatie culturala la alta, in functie de ceea ce trebuie sa transmita. La teatru, sistemul trebuie sa poata reda o soapta, o respiratie, o replica mai acuta si nu numai. La muzeu pot fi instalate difuzoare cu un coeficient ridicat de directivitate, focusate pe un anume exponat. Foarte utile si des intalnite in astfel de locatii sunt sistemele tour guide si audio guide. In cinematografe se utilizeaza sisteme de sunet cu facilitati speciale care pun in valoare coloana sonora a filmelor. Indiferent despre ce locatie culturala vorbim, fiecare dintre acestea fiind in sine un loc public, este absolut necesara existenta unui sistem de adresare publica si evacuare a persoanelor in situatii de urgenta.

Video

Sistemele vizuale cel mai des intalnite in astfel de locuri includ ecrane si panouri LED, videoproiectoare si ecrane/ suprafete de proiectie, panouri de informare turistica.

Control

Se pot folosi echipamente pentru controlul luminilor ambientale, al cortinei (in cazul teatrelor), al temperaturii si al iluminatului tehnic.

Ultimele lucrari