Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Educational

Any facility that could contribute to raising the level of training and optimizing the safety of people is natural and absolutely necessary in an educational institution.

SCHEMA COMPLETA DE PREZENTARE A SOLUTIEI Structurata pe Layere

(Audio/ Video)

Locatie
Audio
Video
Legenda
Audio

O scoala nu poate fi conceputa fara un sistem de adresare publica si evacuare a persoanelor in situatii de urgenta. Sistemul trebuie sa faciliteze difuzarea diverselor mesaje vocale, directe sau inregistrate, difuzarea unor mesaje preinregistrate pentru avertizarea si evacuarea persoanelor. Un astfel de sistem este compus dintr-o unitate de control certificata EN 54-16, cu functii de preamplificare/ amplificare, distributie zonala, monitorizare completa a tuturor functiilor si diferite tipuri de difuzoare (interior/ exterior). De asemenea, nu poate fi conceput un laborator de invatare limbi straine fara un sistem special conceput in acest sens.

Video

Videoproiectoarele fac deja parte din procesul de invatare obisnuit. Extrem de utile atat pentru elevi, cat si pentru profesori sunt sistemele de prezentare interactiva. Un instrument care include un PC si videoproiector permite cumularea functiilor oferite de cele doua sectiuni componente. 

Ultimele lucrari