Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Educational

Orice facilitate care ar putea contribui la ridicarea nivelului de instruire si la optimizarea gradului de siguranta al persoanelor este fireasca si absolut necesara intr-o institutie de invatamant.

SCHEMA COMPLETA DE PREZENTARE A SOLUTIEI Structurata pe Layere

(Audio/ Video)

Locatie
Audio
Video
Legenda
Audio

O scoala nu poate fi conceputa fara un sistem de adresare publica si evacuare a persoanelor in situatii de urgenta. Sistemul trebuie sa faciliteze difuzarea diverselor mesaje vocale, directe sau inregistrate, difuzarea unor mesaje preinregistrate pentru avertizarea si evacuarea persoanelor. Un astfel de sistem este compus dintr-o unitate de control certificata EN 54-16, cu functii de preamplificare/ amplificare, distributie zonala, monitorizare completa a tuturor functiilor si diferite tipuri de difuzoare (interior/ exterior). De asemenea, nu poate fi conceput un laborator de invatare limbi straine fara un sistem special conceput in acest sens.

Video

Videoproiectoarele fac deja parte din procesul de invatare obisnuit. Extrem de utile atat pentru elevi, cat si pentru profesori sunt sistemele de prezentare interactiva. Un instrument care include un PC si videoproiector permite cumularea functiilor oferite de cele doua sectiuni componente. 

Ultimele lucrari