Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Hotels

As large shopping centers, hotels are places that can define the concept of “public place”, making it necessary to implement audiovisual systems with appropriate characteristics.

SCHEMA COMPLETA DE PREZENTARE A SOLUTIEI Structurata pe Layere

(Audio / Video / Control)

Locatie
Audio
Video
Control
Legenda
Audio

In functie de spatiul in care se instaleza, sistemele audio dintr-un hotel presupun, in afara de echipamentele de regie tehnica (microfoane, surse de muzica, echipamente pentru procesarea semnalului audio, amplificatoare), difuzoare cu caracteristici diferite. In spatiile comune, in camere, in bai pot fi folosite difuzoare incastrate in plafonul fals. In salile de evenimente de tip Ballroom sunt indicate difuzoare de tip ProSound. Pentru parcari se recomanda utilizarea difuzoarelor de exterior de tip horn sau proiector de sunet. Salile de conferinta vor fi dotate cu echipamente specifice: sisteme de traducere si sisteme de discutii. Obligatorie in astfel de spatii este implementarea sistemelor de adresare publica care ofera si facilitatea de evacuare a persoanelor in situatii de urgenta.

Video

La receptie sunt uzuale televizoarele si monitoarele tip LED, in salile de evenimente se folosesc videoproiectoare si ecrane de proiectie, iar in salile de conferinta, pe langa obisnuitele sisteme de proiectie se folosesc si sisteme de prezentare interactiva.

Control

Pentru sporirea gradului de confort, in hoteluri se implementeaza sisteme care permit controlul parametrilor de tip Smart House (temperatura camerei, a apei de la baie, iluminatul ambiental, draperiile etc.).

Ultimele lucrari