Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Sali de Conferinte & Evenimente

Salile de conferinte si evenimente sunt destinate intalnirilor de afaceri, prezentarilor audio video, reuniunilor de familie si altor tipuri de evenimente. Acestea trebuie sa integreze mai multe sisteme tehnice, fiecare dintre ele cu roluri bine definite in ansamblul activitatilor care se deruleaza aici. In acest sens, in astfel de sali se pot implementa sisteme de sonorizare, sisteme de videoproiectie, sisteme de prezentare interactiva, sisteme de conferinta, sisteme de traducere simultana, sisteme de automatizare.

SCHEMA COMPLETA DE PREZENTARE A SOLUTIEI Structurata pe Layere

(Audio / Video / Control)

Locatie
Audio
Video
Control
Legenda
Audio

Sistemele audio implementate trebuie sa asigure functionalitati specifice evenimenutului organizat. Pentru o conferinta este necesar un sistem adecvat de discutii, de traducere, eventual un sistem integrat care asigura cele doua si un sistem de sonorizare potrivit pentru difuzarea mesajului vorbitorilor. Pentru altfel de evenimente se pot folosi echipamente din gama ProSound, concepute optim, in functie de arhitectura spatiului. Utila si absolut necesara in astfel de spatii este implementarea unui sistem de adresare publica si evacuare a persoanelor in situatii de urgenta.

Video

Evenimentele organizate in salile de conferinte si evenimente necesita, de multe ori si prezentarea unor materiale video, implicit un sistem de videoproiectie. De regula se ulilizeaza un sistem fix, cu videoproiector montat in tavan (pe supor fix sau pe lift) si ecran electric cu telecomanda, montat pe perete, pe tavan sau chiar in plafon. O alternativa la sistemul fix este un sistem mobil de videoproiectie. Mai putin utilizat, poate fi o solutie pentru sali de dimensiuni mai mici sau pentru aplicatii mai putin pretentioase. O modalitate moderna, eficienta si cu multiple avantaje pentru prezentari, o constituie sistemele de prezentare interactiva. Fie ca se folosesec echipamente fixe, cu suprafete touch sensitive ori sisteme mobile, sistemele din acesta categorie permit prezentari extrem de flexibile si eficiente.

Control

In salile de conferinte si evenimente se poate implementa si un sistem de management si control al diferitelor sisteme/ echipamente instalate. Un astfel de sistem ofera controlul și automatizarea: sistemului de lumini, sistemului termic (temperatura, aer conditionat, etc),  jaluzelelor/ perdelelor/ draperiilor, sistemului audio si sistemului video. In cazul salilor de conferinte foarte solicitate se impune utilizarea sistemelor „Room Manager”.

Ultimele lucrari