Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Sanatate

 

Spitalele sunt institutii dedicate mentinerii sanatatii ce trebuie dotate la cele mai inalte standarde pentru sporirea sigurantei si confortului pacientilor. Cladirile spitalelor moderne incearca sa minimalizeze efortul personalului si riscul contaminarii, marind la maximum eficienta sistemului. 

 

 

SCHEMA COMPLETA DE PREZENTARE A SOLUTIEI Structurata pe Layere

(Audio/ Video / Control)

Locatie
Audio
Video
Control
Legenda
Audio

Sistemele de adresare publica si evacuare a persoanelor in situatii de urgenta sunt obligatorii in cazul constructiilor de sanatate care adapostesc peste 100 de persoane (avand paturi de spitalizare stationare) – Normativ I 18/2-2002.

Video

Foarte utile pentru astfel de spatii sunt diversele tipuri de display-uri , preponderent in salile de asteptare, destinate informatiei video ori managementului cozilor. Sistemele de ceasoficare, eliberare tichete numar de ordine, display-urile info (atat pentru rezerve, cat si pentru cabinete) sunt sisteme nelipsite din orice unitate medicala.

Control

Necesare si extrem de utile sunt sistemele de apelare personal medical (call-nurse), dar si sistemele de comunicatie destinate procesului de instruire si asistenta. 

Ultimele lucrari