Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Transport & Medii Industriale

Calatorim… Cu trenul, cu avionul, cu metroul ori chiar cu un vas de linie. In gara, in aeroport, in statia metroului ori in port, o informatie care ne poate ajuta sa ne orientam este intotdeauna binevenita. 

SCHEMA COMPLETA DE PREZENTARE A SOLUTIEI Structurata pe Layere

(Audio / Control)

Locatie
Audio
Control
Legenda
Audio

Sistemele audio instalate in aceste veritabile „noduri” de transport asigura doua functii esentiale: difuzarea unor mesaje vocale utilitare destinate informarii publicului calator si, pe de alta parte, asigura functia de avertizare si evacuare a persoanelor atunci cand se ivesc situatii de urgenta. Intregul sistem, de la echipamentele care asigura alimentarea electrica, echipamentele electronice de procesare a semnalului audio si pana la terminalele (difuzoare) care reproduc semnalul electro-acustic trebuie sa fie certificate conform standardului de sistem SR EN54.

Control

Sistemele de intercomunicatie sunt extrem de utile si des utilizate in locatii de tip gari/aeroporturi/statii de metrou, cat si pentru mediile industriale si teatre. Analog ori digital, adresabile IP,  duplex  ori multiplex, aceste sisteme ofera o maniera practica de comunicatie audio.

Ultimele lucrari