Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

10 motive pentru a alege seria ALTI de la Audac

Cu seria ALTI, Audac a introdus o gama complet noua de difuzoare. Dar de ce sa alegeți seria ALTI ca urmatorul dvs. proiector de sunet versatil?

 

 

1) Componente acustice premium

 

Stiati ca pentru seria de difuzoare ALTI au fost utilizate doar cele mai bune componente acustice? Maiestria cu care au fost proiectate difuzoarele din seria ALTI garanteaza performante de top, rezultand o inteligibilitate clara a vorbirii si o reproducere a muzicii calda si detaliata.

 

2) Acoperire larga a fasciculului

 

Stiati ca unghiul larg de deschidere de 165° pentru seria de difuzoare ALTI4(M) si 115° pentru ALTI6(M) garanteaza o dispersie exceptionala in toate tipurile diferite de aplicatii si locatii cu tavane inalte si spatii deschise mari?

 

3) Sistem de montare sigur si rapid

 

Stiati ca fixarea seriei de difuzoare ALTI se face prin intermediul a doua carlige de prindere la un capat si o fixare dubla Gripple™ la celalalt capat? Acest lucru creeaza o fixare sigura si securizata si permite o instalare rapida.

 

4) Design unic si inovator

 

Stiati ca, datorita designului sau elegant, seria de difuzoare ALTI se potriveste perfect locurilor cu interioare moderne, tavane inalte si spatii deschise mari, precum barurile de pe plaja?

 

5) Toate intr-o singura carcasa

 

Cablul de conectare al seriei de difuzoare suspendate ALTI, suspensia din otel si firul de siguranta sunt toate stocate intr-o singura carcasa exterioara, rezultand o entitate all-in-one cu aspect curat?

 

6) Capace care acopera cablurile pentru un design curat

 

Stiati ca un capac cu design inovator, situat in partea din spate a difuzoarelor Seria ALTI, ascunde conexiunea si sistemul de suspendare de la capatul difuzorului – pentru difuzoarele suspendate ALTI? Datorita inovatiei unice SlideCap™, capacul poate fi usor atasat si detasat prin glisare, chiar si dupa instalare.

 

7) O mare varietate de inaltimi ale tavanului – lungimea cablului de pana 3,5 metri

 

Stiati ca lungimea cablului inclus al difuzoarelor suspendate ALTI este de 3,5 metri, oferind posibilitati pentru o mare varietate de inaltimi ale tavanului? Cablurile de conectare optionale de 7 si 10 metri va extind posibilitatile si mai mult.

 

8) Rezistent la umiditate

 

Stiati ca atat driverele difuzoarelor suspendate ALTI, cat si ale proiectoarelor de sunet, sunt aplicate cu un strat special care le permite sa fie potrivite pentru aplicatii cu niveluri ridicate de umiditate?

 

9) Constructie rezistenta la exterior

 

Stiati ca proiectorul de sunet ALTIxM, cu un rating IP de 65, ofera o solutie excelenta pentru diverse aplicatii in aer liber? Carcasa sa eleganta din ABS, impreuna cu conectorul impermeabil AWX5™ si driverele rezistente la intemperii si umiditate, garanteaza ca aceasta serie de proiectoare de perete straluceste in orice conditii meteorologice.

 

10) Nenumarate posibilitati de montare

 

Stiati ca proiectorul de sunet ALTIxM are un suport de montare turnat sub presiune pentru montarea pe perete si tavan la orice unghi dorit? Acest suport rotativ permite acelasi design si identitate a sistemului audio pe toata durata instalarii.

 

ALTI4 ALTI4M ALTI6 ALTI6M