Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

10 motive pentru a alege sistemul audio modular Audac XMP44

10 motive pentru a alege sistemul audio modular Audac XMP44

 

 

  • O combinatie completa de intrari

 

XMP44 este un sistem audio profesional, modular, cu 4 sloturi pentru carduri de interfata SourceCon™, unde pot fi instalate diferite module optionale. Diversitatea modulelor disponibile variaza de la tunere FM la tunere DAB si DAB+, tunere de radio pe internet, interfete de fisiere vocale si multe altele.

 

 

  • Implementarea Plug & Play

 

Datorita tehnologiei SourceCon™, instalarea XMP44 se poate realiza cu usurinta prin glisarea modulelor in sinele de ghidare, in timp ce conexiunile sunt facute utilizand contactele board-edge. Acest lucru permite instalarea simpla si rapida fara a fi nevoie de cabluri interne suplimentare.

 

  • Interfata USB pentru fiecare slot pentru module

 

XMP44 are patru interfete USB dintre care una poate fi utilizata pentru actualizari. Celelalte interfete permit redarea sau stocarea fisierelor media si vocale pentru media player.

 

  • Comunicatii RS232 si TCP/ IP

 

XMP44 are porturi de comunicatii RS-232 si TCP/ IP care permit integrarea sistemului cu orice sistem de automatizare pentru locuinte sau industrial.

 

  • Poate fi controlat prin aplicatia AUDAC Touch™

 

XMP44 poate fi controlat prin aplicatia AUDAC Touch™ pentru dispozitive inteligente. Aceasta garanteaza controlul si configurarea sistemului de la orice dispozitiv, din orice locatie, in orice moment.

 

  • Compatibil Dante™

 

XMP44 poate fi extins cu interfata optionala Dante™ ANX44, care permite receptionarea si transmisia audio cu latenta scazuta, de inalta calitate, pe o retea Ethernet standard.

 

  • Panou frontal prietenos cu utilizatorul

 

Comenzile si indicatoarele de pe panoul frontal al unitatii garanteaza o operare intuitiva si prietenoasa cu utilizatorul, permitand operarea si configurarea fara probleme chiar si pentru utilizatorii neexperimentati.

 

  • Controlabil de la orice browser web

 

Datorită interfetei web integrate (HTML5), XMP44 poate fi controlat de la orice browser web standard.

 

  • Solutie pentru economisirea spatiului

 

XMP44 este cea mai compacta sursa audio de pe piata, care inmagazineaza caracteristicile a patru media playere complete intr-o singura carcasa.

 

  • Oportunitati de extindere in viitor

 

XMP44 este cea mai versatila sursa audio, dar cu o gama toto mai mare de module.

 

XMP44 IMP40
NMP40 MMP40
BMP40 TMP40
DMP40 ANX44
FMP40 SOURCECON™ TECHNOLOGY