Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

10 motive pentru a alege subwooferul NOBA8(A)

 

1. Design frumos, inovator

 

Carcasa cu design rotunjit, realizata din aluminiu de 4 mm grosime,  face ca NOBA8(A) sa fie total diferit de alte subwoofere disponibile pe piata pana acum. Nu este nevoie sa ascudeti acest subwoofer intr-un colt, NOBA8(A) este un plus real pentru interiorul oricarui spatiu.

 

2. Nu are nevoie de amplificatoare suplimentare

 

NOBA8(A) este un subwoofer activ cu amplificator intern propriu si procesor DSP. Acest lucru elimina necesitatea de a instala amplificatoare suplimentare.

 

3. Putere mare, carcasa mica

 

NOBA8(A) are o inaltimea de doar 150 mm, fiind cel mai mic subwoofer din categoria sa. Combinat cu difuzoarele de 2″ CELO, MERO sau ATEO fromeaza cea mai completa si mai compacta instalatie disponibila in prezent.

 

4. Permite conectarea a pana la 8 difuzoare satelit

 

NOBA8(A) are doua iesiri de amplificare suplimentare de 150 W pentru conectarea a pana la 8 difuzoare satelit AUDAC.

 

5. Poate fi plasat aproape oriunde

 

NOBA8(A) este prevazut cu picioare din cauciuc care ii permit sa fie asezate pe o suprafata plana sau sub o piesa de mobilier. Suportul optional pentru montare pe plafon, MBK410C, permite plasarea centrala pe orice plafon.

 

6. Optimizat acustic cu WaveDynamics™

 

NOBA8(A) foloseste tehnologia AUDAC WaveDynamics™, care permite utilizatorului sa seteze cu usurinta configuratia acustica optima. Utilizatorul poate incarca pur si simplu setarile audio preferate prin intrarea USB integrata a NOBA8(A).

 

7. Controlat de la distanta

 

AUDAC RMT40 este disponibil, optional, pentru controlul wireless al volumului. Prin adaugarea unui amplificator AUDAC AMP523, sistemul poate fi, de asemenea, controlat prin intermediul retelei (wi-fi).

 

8. Usor de instalat

 

Exista numeroase sisteme si solutii disponibile, in care NOBA8 (A) este configurat cu difuzoare diferite. Alegeti pachetul care se potriveste cel mai bine cu aplicatia, dimensiunea camerei si modul in care trebuie amplasate difuzoarele satelit.

 

9. Eficient din punct de vedere energetic

 

NOBA8(A) are o sursa de alimentare eficienta din punct de vedere energetic, cea mai recenta tehnologie de amplificare Class-D si functionalitate standby automata.

 

10. Ofera un raspuns in frecventa joasa difuz

 

Un woofer extrem de puternic (300 W) integrat, face posibila producerea unui raspuns in frecventa joasa difuz.